Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јок. Фак оф. Тој шо заебал работа...нек цепа право у живот и све најубаво!Дали би се вратиле на партенрот/партнерката доколку чуствувате огромна љубов кон него/неа без разлика што тој/таа направил серија лоши работи?
Зависи за шо треба да простам. Ако се плеснала со друг...нема праштање.Дали би простиле за љубовта и до каде се вашите граници?
Ако некад се вратам по некоја ги молам најдобрите другари да ме запрат со тоа шо ќе ме искршат од маање. Ама за тоа нема да има потреба.Не станува збор за ситна кавга него за веќе уништена врска. Дали ви се десило по извесно време да сватите дека тој/таа бил правиот за вас и безразлика што ви направил нешто неубаво одлучувате да му/и се вратите?
Доколку љубовта е двострана безразлика на гревотите пак ќе бидеме заедно, луѓе сме сепак, човечки е да се љуби и човечки е да се греши.Не сум пишал од дамна па понесен од една тазе случка викам ај јавно да прашам:
Дали би се вратиле на партенрот/партнерката доколку чуствувате огромна љубов кон него/неа без разлика што тој/таа направил серија лоши работи? Дали би простиле за љубовта и до каде се вашите граници? Не станува збор за ситна кавга него за веќе уништена врска. Дали ви се десило по извесно време да сватите дека тој/таа бил правиот за вас и безразлика што ви направил нешто неубаво одлучувате да му/и се вратите?
П.С. Ветив дека ќе ги покажам коментарите на човекот кој беше причината за да ја отворам темава.