Дали би се вратиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Никад. Надвор има милијарди од нејзината сорта у кои можам да се заљубам ако ги запознаам подобро.

Срањето е што после заебана љубов сите се затвараат у себе и дури ја јачаат таа љубов. Крај се дешава тука!

Колку пати ми дошло да се вратам на некој бивш, ама ете од проста причина што никогаш не може да биде исто, или пак подобро не сум се ни обидела.
Така да никогаш нема да дозволам да ми се случи тоа, или пак да градам другарство после врска.
Уживам додека трае.. и идам даље :)

Јас се вратив(во име на 8 години прекрасна врска) и не се каам поради тоа,но сепак има вистина и во она "никогаш нема да е исто како порано"

Дали би се вратиле на партенрот/партнерката доколку чуствувате огромна љубов кон него/неа без разлика што тој/таа направил серија лоши работи?
Јок. Фак оф. Тој шо заебал работа...нек цепа право у живот и све најубаво!
Дали би простиле за љубовта и до каде се вашите граници?
Зависи за шо треба да простам. Ако се плеснала со друг...нема праштање.
Не станува збор за ситна кавга него за веќе уништена врска. Дали ви се десило по извесно време да сватите дека тој/таа бил правиот за вас и безразлика што ви направил нешто неубаво одлучувате да му/и се вратите?
Ако некад се вратам по некоја ги молам најдобрите другари да ме запрат со тоа шо ќе ме искршат од маање. Ама за тоа нема да има потреба.

Не сум пишал од дамна па понесен од една тазе случка викам ај јавно да прашам:
Дали би се вратиле на партенрот/партнерката доколку чуствувате огромна љубов кон него/неа без разлика што тој/таа направил серија лоши работи? Дали би простиле за љубовта и до каде се вашите граници? Не станува збор за ситна кавга него за веќе уништена врска. Дали ви се десило по извесно време да сватите дека тој/таа бил правиот за вас и безразлика што ви направил нешто неубаво одлучувате да му/и се вратите?
П.С. Ветив дека ќе ги покажам коментарите на човекот кој беше причината за да ја отворам темава.
Доколку љубовта е двострана безразлика на гревотите пак ќе бидеме заедно, луѓе сме сепак, човечки е да се љуби и човечки е да се греши.

НО
доколку чувствувам дека се работи само за еднострана љубов, од моја страна на пр, а неа ич не и гајле, епа тогаш:
...и не се враќам повеќе, не не се враќам повеќе, и не се враќам повеќе, и не се враќам повеќе, и је и је и јеа...“ :salut:

ајде еден конец што ќе го скинеш,заврзи го повторно но да изгледа исто,не може а?кога една врска ќе пукне на подолго време,враќање назад нема повеќе,не може никогаш повеќе да биде како што било пред да пукне...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom