Дали би се вратиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Не би се вратила од проста причина што не висам на закачалка,па кога на некого ќе му притребам или ќе сфати што изгубил, јас да бидам тука за него и да заборавам се што се случило.Не сакам да бидам играчка, затоа што сум човек со чувства, емоции.Тоа што се скршило колку и да го лепиш нема да биде никогаш исто.Минатото треба да остане таму каде што и припаѓа-ВО МИНАТОТОТО.
п.с.Човек треба да го цени тоа што го има и да не дозволи да го изгуби за да сфати колку му значи, затоа што кога ќе посака да му се врати, некој друг ќе го има она што требало да биде негово.

Се имам еднаш вратено.И искрено зажалив затоа што се вратив.НЕ заслужи ништо од мене...Но сепак не беше веќе исто од како му се вратив.Вториот и последен пат лесно го поднесов раскинувањето дури бев горда на сама себе што покрај се продолжив со животот...Заклучок...Никогаш не вреди да се вратиш.Однапред се знае како се ќе се заврши и нема да оди уште многу долго.

Епа гледај сега постојат и големи и мали грешки но по серија лоши и неубави работи што досега ми се немаат на мене десено не би се вратил била ил не била таа вистинската која тешко се наоѓа но според мене ти треба да ја натераш да мисли дека таа е вистинската за тебе да не ги прави тие лоши и неубави работи тое е моето мислење за ова!!!

Секако дека би се вратил ако има добри гради и задник, во спротивно не.:nenene:

Би се вратил само ако знам дека сум јас крив јас бев спремен пак да сум со бифшата,но заврши се така безвезе :helou:

A sto na primer ako vas partnerot/kata ne vi veruva za nisto,dobro sega,postoele i pricini za toa,ama sepak ne vi veruva,samo sto ke pomine edna kavga,pocnuva nova i da,celo vreme za istite raboti se karaat,celo vreme nekomu nesto smeta,se trudi covek da premine preku sve a najmala sitnica sto ke ja napravis ti i gotovo e kraj. Posle tolku mnogu zakani za kraj,posle tolku mnogu kavgi za banalni raboti i za krsenje na doverbata,dali treba da se razmisluva za vrakanje nazad? Da toa e krsenje na site moralni vrednosti,no dali se slozuvate,koga e ljubovta vo prasanje,togas i nisto ne e premnogu. Samo se zdosaduva od toa da bides ti onaj koj sto ke ja smiruva situacijata i da objasnuva nebulozi za pak da se bide zaedno. Vo sekoj slucaj,da bi se vratil koga bi znael deka vredi,no treba i 2-te strani malku da oladat i da si kazat se sto mislat i so otvoreni karti da vlezat povtorno... samo sto se slozuvam so komentarite,doverbata e veke izgubena i egoto e visoko,pa treba dolgi vreme toa da se porpavi,e sega koj ima zivci za toa,ok,koj nema bolje da ne pocnuva!

Мислам дека не би се врнала бидејки ако сме раскинале сигурно има некаква причина и ако не сум му верувала како да му верувам сега а и да се врнам па ке постое тај сомнеж поради кој сме раскинале така да полошо и за двајцата само ке се измачуват

Враќање на стара врска е како да читаш веќе прочитан роман .. почетокот да ..
ќе биде интересен .. но крајот се знае однапред.
Никогаш не сум практикувала да се навраќам на стари врски од едноставна причина .. карактерот и навиките на човекот тешко се менуваат .. може на почетокот нема да ги прави истите грешки но по некое време тие ќе се повторат.

Ako napravil nesto so koe me povredil nema da mu se vratam pa posleden maz na svetot neka e.

Не сум пишал од дамна па понесен од една тазе случка викам ај јавно да прашам:
Дали би се вратиле на партенрот/партнерката доколку чуствувате огромна љубов кон него/неа без разлика што тој/таа направил серија лоши работи? Дали би простиле за љубовта и до каде се вашите граници? Не станува збор за ситна кавга него за веќе уништена врска. Дали ви се десило по извесно време да сватите дека тој/таа бил правиот за вас и безразлика што ви направил нешто неубаво одлучувате да му/и се вратите?
П.С. Ветив дека ќе ги покажам коментарите на човекот кој беше причината за да ја отворам темава.
БИ ПРОСТИЛА НАЈМНОГУ И БЕСКРАЈНО :back: ... САМО КОЈ ДА МЕ ЧУЕ :kesa:
ПОЗЗ:smir:

Знам како да натерам некој да бара да ми се врати, а знам и како да го измачувам за тоа шо ми го напраил.

може да умрам од што ми е тешко пример, али не би се вратил, нити примил назад

Чашата кога ќе се скрши, скршена е. Еднаш кавга, секогаш кавга. Еднаш неверство, секогаш неверство. Љубовта и довербата се деликатна работа. Тоа се нешта што многу тешко се стекнуваат,а многу лесно уриваат. Јас сум човек кој не се приврзува за личност која не го почитува или пак сака. Во животот сум си имал работа со секакви девојки, па од лично искуство можам да кажам дека кога врската не оди(кога повеќе не го чувствувате истото еден кон друг), најдобро нешто што можете да направите е да се разделите. Сето друго е измачување и непотребно губење време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom