Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
ДА.
Но се разбира дека не со било која личност.

Искрено, не би. Затоа што јас, би требало да бидам таа со која тој би се зезал една вечер, а после тоа и се враќа на неа. Не сум тип што може да дели. Или сум на прво место или на ниту едно. А исто така прочитав и коментар у стил на, -ако превише ми се свиѓа типот би се смувала. Напротив, баш тогаш не би се смувала, затоа што голема е можноста да ти се засвиѓа уште повеќе.

Аии хаха да не се мувам пошо има дечко .. Шо ме заболе ако има дечко,чим и се свиѓам се мувам и чао пријатно.. Колку пати ми се има случено тоа..Еднаш и запознав дечко на една девојка шо се мував само шо мислеше дека сум и другар хаха

Аии хаха да не се мувам пошо има дечко .. Шо ме заболе ако има дечко,чим и се свиѓам се мувам и чао пријатно.. Колку пати ми се има случено тоа..Еднаш и запознав дечко на една девојка шо се мував само шо мислеше дека сум и другар хаха
Мување? - :nenene:
Секс - радо би.

Не прави му го на друг тоа што нејќеш да ти го прават тебе.
Златно правило што штити од душоболие.

Не прави му го на друг тоа што нејќеш да ти го прават тебе.
Златно правило што штити од душоболие.

Тоа што ти нема да го правиш тоа незначи дека нема да ти се слчи на тебе ок?Јас искрено би го направил тоа, сум го правел тоа и не ми е гајле ама ич зашто знам дека и мене кога тогаш ке ме прееебе некоја така и не се замарам.Т

Тоа што ти нема да го правиш тоа незначи дека нема да ти се слчи на тебе ок?Јас искрено би го направил тоа, сум го правел тоа и не ми е гајле ама ич зашто знам дека и мене кога тогаш ке ме прееебе некоја така и не се замарам.Т

Па искрено, не ми е битно дали друг го прави тоа или не, битно ми е јас да не го направам тоа. Сепак, ЗНАМ дека никој ми го нема направено тоа (за изневерувањето мислам) бидејќи секогаш сме биле на чисто со партнерот што во таква ситуација.

Се додека луѓето мислат како тебе, го продолжуваат кругот на нечесност, пред се’ спрема себе, а потоа и кон тој за кој тврдат дека го сакаат и се со него.

Па искрено, не ми е битно дали друг го прави тоа или не, битно ми е јас да не го направам тоа. Сепак, ЗНАМ дека никој ми го нема направено тоа (за изневерувањето мислам) бидејќи секогаш сме биле на чисто со партнерот што во таква ситуација.

Се додека луѓето мислат како тебе, го продолжуваат кругот на нечесност, пред се’ спрема себе, а потоа и кон тој за кој тврдат дека го сакаат и се со него.

Кога сум бил во врска не сум варал ама кога сум слободен гајле ми е со таа што ке се мувам дали е во врска или не.Сеедно ми е.Иначе зашто нечесност?Јас не варам никого ТАА вара а јас со сила никого не терам само со убаво.Ако сака можит ако не НЕ.Не бирам дали е во врска или не во тие моменти.Сепак тоа е дали таа ке го вара дечкото со мене или не мене ми гајле јас никого не варам.

^Ако ти така се однесуваш, тогаш како можеш да очекуваш девојката да ти биде верна?

Знаеш, чудно е како тоа ти и тие како тебе се бранат себе си... “Јас не варам, таа вара...“.
Таа вара, а ти помагаш во тоа. Подеднакво сте вплеткани и двајцата.

Исто како што некој како тебе ќе и’ “помогне“ на девојка ти да те сјебе тебе.
Pardone' mon french.

Ендемичност се машките што размислуваат вака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom