TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.833
- Поени од реакции
- 6.392
Пааааа освен ако не ми е другар нејзиниот дечко би.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А дали е вклучено у темава мување со некој што веке е во брак ?
Па , и не би ми пречело мување и со некој таков .....само се зависи од ситуацијата, место, време и прилика.
Мување со некој во брак, па зошто би се мувал со тебе или со било која тоа не ми е јасно стварно може има и такви глупи мажи,
се знае излетување од брак треба да е зачинето со секс а не мување, тоа е трошење време а и голем е ризикот, ризикуваш брак за едно лапање :pos2:
и јас се прашувам тоа, но се почесто среќавам и такви случаеви каде мажена жена се мува со други додека маж и работи во Ирак ,, и не мора само жени и оние мажи во брак, купиле станови па си имаат по некоја швалерка ...е добро де, модерни времиња ке да се ова![]()
Тоа што ти нема да го правиш тоа незначи дека нема да ти се слчи на тебе ок?Јас искрено би го направил тоа, сум го правел тоа и не ми е гајле ама ич зашто знам дека и мене кога тогаш ке ме прееебе некоја така и не се замарам.Т
Zavisi.
Ako znam deka e vo vrska i deka dobro im odi ne bi. Ako neznam ili znam deka vrskata im e losa odnosno pri raspad togas ke napraime nes
*ova se odnesuva na situacii koga sum trezen*
Зашто некој би сакал да се мува со друг ако врската им оди добро?