Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
Пааааа освен ако не ми е другар нејзиниот дечко би.

А дали е вклучено у темава мување со некој што веке е во брак ?

Па , и не би ми пречело мување и со некој таков .....само се зависи од ситуацијата, место, време и прилика.

А дали е вклучено у темава мување со некој што веке е во брак ?

Па , и не би ми пречело мување и со некој таков .....само се зависи од ситуацијата, место, време и прилика.

Мување со некој во брак, па зошто би се мувал со тебе или со било која тоа не ми е јасно стварно може има и такви глупи мажи,
се знае излетување од брак треба да е зачинето со секс а не мување, тоа е трошење време а и голем е ризикот, ризикуваш брак за едно лапање :pos2:

Да, заш сакам авантури.Поинтересно е а и возбудата е поголема.
Забранетото јаболко е послатко :pipi:

Не,идиотски е да се мешам таму кај што не ми е место.
Или да расипувам врски.

Еднаш сум се мувала со дечко што е во врска и искрено не сум баш многу горда на тој чин.
Но такви беа околностите, бев премногу заегреана за него, ми се пружи прилика....а и знаев дека ако не бидам јас вечерта ќе биде некоја друга (пошто тој е еден од најНЕверните луѓе што ги знам, одвреме-навреме мислам дека сака да го стигне Чарли Шин).
Како и да е, од сегашна гледна точка не би го направила тоа...'не им го прави на другите тоа што неќеш да ти го прават тебе'.

Zavisi.
Ako znam deka e vo vrska i deka dobro im odi ne bi. Ako neznam ili znam deka vrskata im e losa odnosno pri raspad togas ke napraime nes
*ova se odnesuva na situacii koga sum trezen*

Мување со некој во брак, па зошто би се мувал со тебе или со било која тоа не ми е јасно стварно може има и такви глупи мажи,
се знае излетување од брак треба да е зачинето со секс а не мување, тоа е трошење време а и голем е ризикот, ризикуваш брак за едно лапање :pos2:

и јас се прашувам тоа, но се почесто среќавам и такви случаеви каде мажена жена се мува со други додека маж и работи во Ирак ,, и не мора само жени и оние мажи во брак, купиле станови па си имаат по некоја швалерка ...е добро де, модерни времиња ке да се ова ;)

и јас се прашувам тоа, но се почесто среќавам и такви случаеви каде мажена жена се мува со други додека маж и работи во Ирак ,, и не мора само жени и оние мажи во брак, купиле станови па си имаат по некоја швалерка ...е добро де, модерни времиња ке да се ова ;)

Немој да ме сфатиш погрешно, авантура во брак треба да е со секс, а не со лапање затоа што се знае на што си и зошто го правиш тоа, лапањето е за децата не за посериозните луѓе, може така се почнува ама ако не се заврши со секс :nesvest:

Тоа што ти нема да го правиш тоа незначи дека нема да ти се слчи на тебе ок?Јас искрено би го направил тоа, сум го правел тоа и не ми е гајле ама ич зашто знам дека и мене кога тогаш ке ме прееебе некоја така и не се замарам.Т

Па фала богу.. Тоа шо зборат другите дека неќат или нема веројатно женска немаат фатено.Најмирните деца шо ги знам се муваат без да ги заболе а не па другите. хаха

Па он ако има девојка и не му е гајле што ке ја вара, нормално и мене нема да ми е гајле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom