Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
Женско да си фати дечко...нормално!

секој со своето,и вака и така еден ден за нешто ќе се покаеш ако не е за мување со зафатен/а тогаш за нешто друго.Како шо ќе те чкрапни умот така прај си,терај си маткај си...за светици има доволно на небото и на иконите во црквите,по форумиве не треба...затоа велам секој со своето мислење,кај мене би се јавила грижа на совест ако се мувам мнооогу пати,не знам зш(Ова ми се само бледи претпоставки како би реагирала сеуште не ми се случило)... да речиме дека-мала сум уште!Кога некоја ќе ми го смува дечкото неколку пати ќе исчезне секоја грижа на совест што би ја имала во иднина...сега ок е ?

Па мене ќе ми се јави грижа на совест и од еднаш ама ќе преживеам.
За повеќе од еднаш, едноставно НЕ, зошто тоа е веќе кога мувањето преминува во играње со чувствата на другиот.

Сеуште не сум го направила и нема да го направам.
Иако понекогаш знам да не ја испочитувам мојата врска, туѓата не е никогаш нешто во што се мешам.

За некои работи е многу лесно да кажеш дека нема да ги направиш. Знам затоа што и мене ми се има ова случено. И јас никогаш не верував дека ќе направам било што со некој кој има девојка ама се случи. И што после...да одам против себе и да си ускратам нешто што ме прави среќна, не можев колку и да се обидував.
Не го ни познавав девојчето, тој секогаш беше во наше друштво, скоро и не се гледаа и не ми беше јасно каква им е таа врска. Наскоро тие и раскинаа, што за мене беше логично и очигледно судејќи според она што се случуваше.

Тоа е тоа. Не се каам мене ми било убаво, истото продолжи и во некој нареден период.

Ако таа сака, мене свеедно ми е.

Ако е убава хуху и тоа како нека има и дечко и муватор не е битно
Узми шта ди живот пружа и терај даље :wink:

bi se smuvala koa veke saka da si prai problemi ako mu e neka mu e malku me e!a koga sum vo vrska ako epten mi znaci tipot ne bi go izneverila ako mi se pruzi podobra sansa i sp toj sto sum vo momentot ke prekinam i ke se smuvam potoa:smir:

ако не го знам тој би се мувал ако го знам не

oti da ne ako se pruzi sansa
vaka ako bidne nesto neka bidne iskoristi

denes i taka zivoto nema nekoja vrednost se za pari se gleda

Jас сум поштен и фер човек, домаќин, и не би сакал да растурам нечија врска или брак, затоа јас би се мувал со млад брчен или љубовен пар.

Дискреција загарантирана.

Би се мувал, најверојатно. Не сум размислувал дали е добро или не, немам некој баш цврст став. Ако ми се сака, ќе си правам како што ми е мерак.

Ne bi se muvala, posle ke se cuvstvuvam jas nikakvo a i se drzam do ona ne go praj na drugite ona sto ne sakas da ti go praat tebe.Taka da ne, posle ke mi bide glupo, ke imam griza na sovest i se toa.Kako malce slobodni maski da ima pa bas so zafaten ke se muvam.Ne ne i ne:nenene:

Би размислил..ако таа е во озбилна врска не би сакал да и ја расипам.Ако не е -мувам бе .ако она не размислува што го прави будала де4ко и ...јас треба да мислам на тоа ?

не би направила тоа затоа што после грозно ке се чуствувам и ке се каам и ке си мислам како ми било на мене кога такво нешто би ми се случило:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom