Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Vo nikoj slucaj nikako ako ednas go napravil toa ke go pravi postojano.....PROSTUVANJE VO NIKOJ SLUCAJ....NEME OPRAVDUVANJE ZA VAKVO NESTO....

:nenene:Нема шанса! Ако го сакам, и му простам ќе си продолжи по старо,а ако не го сакам,не би дозволила за џабе да фаќам име за глупачка па и следниот дечко да си мисли дека може да ебе низ цел град! Веднаш ќе го :violent1: :pos2:

Не би простила,ако сакал друга можел прво да раскине со мене,па да си оди со таа.Ако можам јас да седам мирна,може и тој,а не јас да му простаувам на секое негово неверство.

Не би простила,ако сакал друга можел прво да раскине со мене,па да си оди со таа.Ако можам јас да седам мирна,може и тој,а не јас да му простаувам на секое негово неверство.

А кога ќе размислам подобро и ти си во право. Кога можам јас ќе може и тој. Нема простување -да.

не знам шо би направила ... не ми се десило неверство ...
уууфффф лелеееееееее никад нема да му простам ваљда ...

А кога ќе размислам подобро и ти си во право. Кога можам јас ќе може и тој. Нема простување -да.

Се согласувам. Нема оправдување за неверство, не би простила и со тоа би си сфатила дека типот не е за мене и чао пријатно!

Секогаш простувам,но секогаш на таа што сум и простил и ставам Крај.и понатаму може да бидеме ништо повеќе од другари.

Луѓе сме, грешки правиме.. Би простил, зошто да не, само ако сум бил изневерен повеќе пати од иста личност тогаш...

Луѓе сме, грешки правиме.. Би простил, зошто да не, само ако сум бил изневерен повеќе пати од иста личност тогаш...

Неверството не е случајна или поточно кажано ненамерна грешка....

Bi prostila ako sam mi priznae iskreno i otvoreno i ako mi stavi do znaenje deka toa bilo moment i deka ne e nisto ozbilno i sekako ako mi dokaze deka me saka i ponatamu. No bi prostila do granici

Bi prostila ako sam mi priznae iskreno i otvoreno i ako mi stavi do znaenje deka toa bilo moment i deka ne e nisto ozbilno i sekako ako mi dokaze deka me saka i ponatamu. No bi prostila do granici

Сите кажуваат дека не било ништо озбилно и дека се каат за тоа и дека сеуште те сака тебе.Ама тотално сите го кажуваат тоа.А како е тоа да простиш дограници?Или простуваш или не!

Не и простувам. Тогаш ќе сватам дека сака повеќе да биде со друг отколку со мене, она може ме сака мене ама не е тоа доволно, а може да останам само другар со неа, зависи од околностите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom