Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
.....ne sekogas ljubovta znaci deka bukvalno treba da se podeli sekomu...

Не знам..можеби.Зависи од тежината на злосторството....Абе кого го влечам за нос...знам дека би опростила...АМА...секој ден по 3 пати дневно има да го сервирам неверството...злопамтило,шо да праам!

zavisi od neverstvoto. ako sakal da me izneveri,znaci toj i se pustal,toj bil inicijatorot normalno deka ne,a ako bilo slucajno,i mi se izvini,samo bi mu vratila so ista mera:)) bi mu vratila samo zatoa sto ne me cenel a ne od druga pricina::)) a mislam i deka site skoro go imaat ova mislenje:))):zlo: :zlo:

никогаш ни на крај памет не ми паѓа да простам, колку и да ја сакам

тешко да простам неверство, мноооогу тешко, оти после нон стоп ќе се сомневам во него.......

Леле никогаш не сум знаела што да одговорам на ова прашање:raz:
Мислам дека не би можела да простам и да продолжам понатаму со врската зашто довербата ќе ми се сведе на нула... ама од кај да знам како би изреагирала да дознаам нешто такво...не ни сакам да знам:nenene:

kako da ne be, sho bi rekol staljin da e ziv, NA STRELJOT
sve posle toa kje se svede na nedoverba. "dali bi bilo pak" ili nesho u toj film

Не!
Неможам да глумам лудило-како ништо да не се случило,а знам дека ме изневерил!Не би простила!

do sega mislam deka mi se nema deseno, kolksu sto znam ama ne daj boze da mi sedi e togas prostuvanje, ma ocite nema da sakam da i gi vidam osobeno ako cujam od drug, a ako mi kaze ona samata sekako ke mi padne krivo, ke se nalutam ama moze nekogas ke bideme drugari ...

да и простив веке многу пати... и покрај тоа што повеке не сме во врска незнам ни јас на кој статус сме донесени оти гледаме некаква мала перпсепктива, јас го сметам ова нешто како скарани значи нешто како мегу пауза и крај сепак би и простувал оти многу ја љубам. Не би и простил ако си го даде телото... само на такво неверство не би простил...

kazav milion pati ali aj uste ednas - do sea ne prostiv i nema ni ponatamu da prostam.....ebanka na strana=kloca

Necrophilia напиша:
да и простив веке многу пати... и покрај тоа што повеке не сме во врска незнам ни јас на кој статус сме донесени оти гледаме некаква мала перпсепктива, јас го сметам ова нешто како скарани значи нешто како мегу пауза и крај сепак би и простувал оти многу ја љубам. Не би и простил ако си го даде телото... само на такво неверство не би простил...
Ceaj, mislish da shitka organi ili kako? Kakvo drugo neverstvo? Teoretsko, vo mislite taka?. .......... :(
Nikad ne bi prostil. NIKOGASH.

nikogas ne bi prostil neverstvo,ednas ne prostiv a i ne planiram da si prostam

CT напиша:
Ceaj, mislish da shitka organi ili kako? Kakvo drugo neverstvo? Teoretsko, vo mislite taka?. .......... :(
Nikad ne bi prostil. NIKOGASH.

ако си го даде телото, ако се ебе. Аман! какви интелектуалци...
Или било шо друго поврзано со секс, значи пушење, лижење и сите тие глупи игри со половите органи!
Дали она на некого или некого на неа не е битно... давањето на тело е нај болното изневерување, да не кажам и најнехристијанско.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom