Дали би продолжиле со врска во која само сексот го "бива"?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
YUP! Зошто да не. Дур не се најде нешто ново :pos2::pos2:

Се зезам . Сепак зависи од ситуацијата. Во основа сум против.

Zavisi kako e zamislena vrskata ,imas ti sexualni vrski koi traat so godini ,a ako ne se poklopuvaat barem 60 % 3 sexa da se dzabe e.Osudena e taa vrska na propast.

имам и претходно напишано
не е се во сексот, има нешто и во парите

не е решение да ти остане додека не најдеш друга зш нема да најдеш додека си со неа
или џа или бу, похрабро е да ја откачиш па да видиш колку тебе те бива и колку ке останеш на пост

Не.
Сексот си е секс и би се гледала со него само заради тоа.
Врска е нешто сосем поинакво, а не би сакала да сум со некој со кој постојано ќе навлегувам во конфликт, без разлика колку е добар сексот.

a mozno li e da e dobar seksot vo vrska kade sto nisto drugo ne e dobro?ne mislite li deka site tie problemi ke vlijaat i na kvalitetot na seksot?

da, zatoa zenive gi zanima samo pari, a ima i takvi mazi, koi gi zanima samo pari, mnogu problemi se resavaat so pari, i mnogu mir se kupuva so pari i mnogu problemi se resavaat so pari, zatoa prvo te fgleda dali imas pari pa tek onda da li si dobar ebac.

da, zatoa zenive gi zanima samo pari, a ima i takvi mazi, koi gi zanima samo pari, mnogu problemi se resavaat so pari, i mnogu mir se kupuva so pari i mnogu problemi se resavaat so pari, zatoa prvo te fgleda dali imas pari pa tek onda da li si dobar ebac.

Znaci temava e za sexot i vrskite, a ne za parite. Kazi sto mislis vo vrska so temava a ako ti se zbori za pari otvori nova tema.

ne bi prodolzila vo takva vrska zasto mislam deka i sexot ne bi bil ist kako sto bil nekogas dokolku nisto drugo ne funkcionira vo vrskata...sepak problemite mislam deka vlijaat i vrz sexualniot zivot

Ako vrskata e postojano so karanici i psihicki maltretiranja vo toj slucaj ni sex nemoze da napravi tie licnosto da bidat zaedno pa kolku saka sexot neka e odlicen.
Ali zatoa moze da imas samo sex so nekoja licnost, ali vrska ne. Toa e veke prifatlivo spored mene. :smir:

Сексот не е пресудна работа за мене јас не можам да имам однос со девојка со која знам дека имам проблеми еден куп ќе ја гледам со други очи ќе се нервирам само едноставно тоа не иде барем за мене јас не сакам секс играчка јас сакам жена за се

A шо друго треба да има во една врска освен добар секс ?!

Можеби е најбитен сексот ама пак не би можела да продолжам само поради тоа со врската.Ако знам дека се друго е за нигде па нема ни да имам воља за секс со таква личност доколку односите не ни се средени како што треба.
Да одам со некого само поради секс НЕ ,ми изгледа некако "евтино".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom