S
Shellshock nam67
Гостин
covekot e Aljosa milenkovic a souto moze biti samo jedan
a eve go souto
a eve go souto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пример како видеово подолу нешто вакво слично имаше и на БК телевизија, едно време каде имате обука од специјални единици само најаките остануваа, е сега не е лошо место велики брат да има вакво шоу.
што мислите вие ?
би ви го ојачал ли борбениот дух, сепак армија е армија
лично јас би прифатил, штета голема е што ја укинаа регуларната армија.
пример како видеово подолу нешто вакво слично имаше и на БК телевизија, едно време каде имате обука од специјални единици само најаките остануваа, е сега не е лошо место велики брат да има вакво шоу.
што мислите вие ?
Ко што глеам тука станува збор за обука само.штета што постоеше таква работа за да ти одземат ценети 9 месеци од поубавиот дел од животот !!! ако си решен да бидеш војник колку што знам се пријавуваш на доброволна основа,потоа ако сакаш да продолжиш во војската и исполнуваш услови - стануваш професионален војник
обуката во склоп на воениот рок траеше 3 месеци,туку денес постои опција ако сака младичот да си се пријави и да си го исполни она што мисли дека му недостига во живототКо што глеам тука станува збор за обука само.
Таа траеше три месеци за обична војска, кога беше воениот рок 9 месеци.
што мислите вие ?
zavisi koja armija vo rusija na primer odat od 16 godini postarite kadeti gi tepaat pomladite i toa dobro mlatenje
Абе не ти работи видеото
--- надополнето: Sep 17, 2011 10:50 PM ---
Овие се СПЕЦНАЗОВЦИ по мое мислење
prvoto video e so escape from tehe legion pobaraj go na you tub imas cel serijal od nego interesna emisija koga ce imam 30 giga ce go simnam,
a drugoto video ne se specnaz toa e regularna ruska armija kako postapuva so mladite regruti 16 godisni postarite kadeti, imalo slucaj kade eden vojnik bil pretepan do smrt, od tuka posle dalecnata 1997 godina ako ti teknuva izleze ova video. dali i sega e taka vo Ruskata armija koj znae ???
http://www.facebook.com/pages/MBS1-Moze-Biti-Samo-Jedan/102012269895513covekot e Aljosa milenkovic a souto moze biti samo jedan
a eve go souto
Би прифатила и нема ни еднаш да размислам дали да одам или не. Одсекогаш сум сакала да одам во војска или нешто слично..![]()