- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 5.062
- Поени од реакции
- 15.546
Зависи од табиетот и што сакаш!
Во хостел уствари никад не си сам, атмосферата е понеофоцијална, бргу можеш да најдеш соговорник.
Јас на стари години бев, супер, со филипинката под мене одма склопивме сојуз
Во бифето одма друштво за гледање фудбал.
Шанкот онака понародски, седиш порачуваш пиво, гледаш бледо, шанкерката ти вика што преферираш? Вајзен, светло, темно? Ти препорачувам да пробаш едно локално...
Тоа во хотел го нема.
Е тебе те разбирам, тоалет и бања за женско се поважни, отколку за нас машките!
Автоматски споено мислење:
Нема врска она со Берлин, терај си кејфот! Што Рим или Барселона да не се поарни!
Јас во Италија би бирал од Џенова накај Милано, а ако си по природа накај Јужен Тирол, љепота. Болцано, Мерано... германска култура со медитеранска клима, а над тебе Алпи, Доломити....
Чисто од безбедносни причини, ништо друго.Шо знам, и да и не. Прв пат кога бевме во Мадрид бевме сместени во хостел првите два дена, ама хостел хостел, предобро уреден, имавме заеднички тоалети ама бројни беа и премногу чисти.
Во собите бевме само жени, има таква опција и цимерките наши беа сите сами на патување, топ си врвеа во бифето, имаше секоја вечер собири за некои симболични цени да пиеш сангрија неограничено и некое мезе, од таму продолжуваа во некој паб па во ноќен клуб.
Ние ме бевме за таква шема па не ги дружевме, немтурки класични
Многу беше среден хостелот, ама јас ако се прашувам хотел или апартман, јас секогаш ова второто го одбирам оти имам повеќе комфорт и како дома се осеќам.
Во Барселона има и да делиш смештај со некого и тоа го имам искусено кога бевме со сопругот Барселона, ептен ни се погодија цимерите.
Ама сам си е најубо и рајат
Строго би бирала хотел, и тоа со добри reviews.