Дали би ги јаделе "чудните" кинески специјалитети?

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Dli bi jadele pecena macka, peceni gluvci lebarki i drugi kineski specijaliteti i so mislite za nivnata kujna(HRANA)
ова не би го јадела никако но исто така подготвуваат пилешки крилца кои имаат кисел вкус и печурки со доматен сос кои прекрасно мирисаат

Имам желба да пробам кинеска храна ама не и печени глувци и лебарки

имам јадено нормална кинеска храна и не беше лоша...а оние пајаци, кучиња, мачки, мравки...не...не...никако...:pov::pov:

Баш ми се бендиса кинеската торта...чоколаден пудинг со рендано печено сирење...мх мх мх...уба е стварноо!!:vozbud:

Nema sansi ali ako sakaat kinezive mozam da gi snabduvam so bubasvabi poso vrijat kaj mene doma:nerv::nerv:

Имам предрасуди за се` кинеско, па и за нивната кујна. А и не јадам кучиња.

Искрено спремен сум да јадам се што другите го јадат, и што му е нормален ручек, или вечера, во основа јадиме се, само прашањето е дали сакаме да го јадиме и дали ни е убаво, а за јадење се се јади.

Жаби, желки па и скакулци имам јадено-прилично се чиста работа. Ама за лебарки, мачки и глуФци... некако немам кејф. Посебно кога ќе види човек каде идат или со што се хранат :toe:

Кој не пробал, нема потреба да кења, кој пробал знае :wink: Денес баш гнетев кинески лудории, топ беа :icon_lol:

Немам пробано не ни сакам да пробам. Од самата помисла ми се гади. Незнам, можеби се вкусни, но кога ќе се сетам...мачки ебате :icon_neut

Па... со оглед на тоа дека сум јадел полжави и жаби, можеби и ќе пробам печена мачка...

Vo nedela bev vo kineski restaurant, i jadenjeto beshe super. Imashe ubava Supa, pechena patka, svinsko isto so gabi , sushi i mnogu drugi raboti. :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom