Дали би ги јаделе "чудните" кинески специјалитети?

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Да...Имам нешто пробано од тие кинески специјалитети и би рекол дека се инзвонредни

Да, зошто да не? I'm always open for new things :)

ЕВЕ што се добива од СУШИ

http://content.nejm.org/cgi/content/full/362/11/e40/DC1

e40smv1.jpg

тоа сушито воопшто не очекував таков вкус. со татко ми во кинески ресторан ќе јадиме суши ауу да видиме што е толку еуфорија, и кога пробавме пола сат се вртевме кај да го плукниме.

Ако сум Кинез не гледам зошто би се бунел :toe:

тоа сушито воопшто не очекував таков вкус. со татко ми во кинески ресторан ќе јадиме суши ауу да видиме што е толку еуфорија, и кога пробавме пола сат се вртевме кај да го плукниме.

Дали би ги јаделе "чудните" кинески специјалитети?

http://en.wikipedia.org/wiki/Sushi

This article is about Japanese cuisine.

Сушито е јапонски специјалитет.

Nekoi idat, nekoi ne!

Jas seuste nemam jadeno nekoi epten za nase podnebje cudni raboti, ne deka ne sakav, ama koga bev nataka, tie restorani mi bea so somnitelen higienski kvalitet.

Vidi, nekoj nema da se slozi, ama wheatgrass+lemograss+algae salad ide so rakija ko ludo!

Не сум пробал.

Имам предчуство дека лебарките и стоногалките ќе одат со пиво. Така крцкави, како чипс да јадеш...

Mene i General Tse's chicken mi ide so pivo!
A Beef teryiaki mi ide so red wine!

A be, zaebi toa, ne sum jadel kuce, macka, staorec, majmun i bubasvabi, mada tatko mi u Tajland jadese, przeni bubasvabi, rece bile slicni na brazilko orevce.

Mene i General Tse's chicken mi ide so pivo!
A Beef teryiaki mi ide so red wine!

A be, zaebi toa, ne sum jadel kuce, macka, staorec, majmun i bubasvabi, mada tatko mi u Tajland jadese, przeni bubasvabi, rece bile slicni na brazilko orevce.

А во Скопје што е тој Чен манг чанг чунг фаи маи што е кај соборна во близина има ли такви кинески чудории. Јесте да пишува кинески ресторант ама шознам.

Си бил ли таму или дали знеш некој кој бил?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom