Дакар 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
шо знам некој ќе изненади мислам..
инаку кој рече кома нема да учествува ?
па на листата е човекот бре :)
а тоа си беше класика на митсубиши, ноншалантно зимаше прво место :)
На страната на Дакар на фб пиши дека нема да учествува.
Dakar - The Ultimate Rally Race He is suffering from a shoulder injury.

Стефан Петархансел ќе настапува??? Ако настапува годинава сигурно шампион ќе биди... лани мн технички проблеми имаше

Не е тоа тоа без Сахара! And no, I ain't jumpin' on the bandwagon, Сахара е Монт Еверест за релијциве :D

Ако има на Еуро Спорт ќе си биди супер, кој ги е*бе нашиве!

Ако не вози Кома, Сирил ќе биде без конкуренција. Инаку миленик сум на Пал Андерс Улевалсетер.:love:

Кај автомобилистиве Ал-Атиах и Саинц ќе возат Баги :pos:незнам колку можат да бидат конкурентни. Нани и Петерхансел би требало да бидат во борба за првото место. Според мои лични неофициални сознаниа од лани Роби Гордон оваа година треба да вози Хамер со 4x4 :sneaky: па ако нема некој големи проблем како лани може и тој да биди во конкуренција.

Мотори со четири не следам ама еден од браќава Патронели сигурно освојува.(y)

Камионџиве се неизвесни, русиве владеат. Камаз и Татра според мене ќе бидат најдобри!

Ќе биде интересно :)

Според мои лични неофициални сознаниа од лани Роби Гордон оваа година треба да вози Хамер со 4x4 :sneaky: па ако нема некој големи проблем како лани може и тој да биди во конкуренција.
возеше и пред тоа, тој црниот хамер како гробарска кола па ништо не напраи.. не верувам дека и оваа година
ал-атјах баги :pos: ми ја разубави вечерта ова

Пак ќе пишам, ко лани, мене ми е многу појако тука, кај што се вози у 10 различни услови, него у Сахара. Немој да ми кажете само дека не е овде екстремно. :)

Штета што немам толку време да го следам ко порано. :(

А не е лоша машинава, бар на изглед :icon_mrgr:
sainz_al_attiyah_dakar_2013.jpg

Еве ја и машината на Роби :icon_lol:
robby_gordon_2013_dakar2-588x392.jpg

Гордон ако вози пак со хамерот има шанси годинава да освои. Ал-атјах гадно ќе се заебе ако возе баги. Од четирициклите мислам дека еден од браќата сигурно ќе земе, а за моторите мислам дека оваа година ќе биде доста интересно али како и секогаш Сирил е фаворит. Кај камионите на Камаз мислам дека му нема конкуренција СТРАШНА машина имаат

Гордон ако вози пак со хамерот има шанси годинава да освои. Ал-атјах гадно ќе се заебе ако возе баги. Од четирициклите мислам дека еден од браќата сигурно ќе земе, а за моторите мислам дека оваа година ќе биде доста интересно али како и секогаш Сирил е фаворит. Кај камионите на Камаз мислам дека му нема конкуренција СТРАШНА машина имаат
Според мене Гордон ќе тепа пошо лани го наместија Петерхансел ко му одзедоја бодој на Гордон после откажвењето на Ал Атиах. Иначе годинава Ал Атиах не не е пријавен, а за Камаз не сум голем оптимист дека ке имаат 1-2 победа пошо лани се виде дека не можат без Чагин и Кабиров. Сега тие двајца се нешто технички или спортски директори на тимот.

А кога почиња и на нашиве ке даваат ли на некоја?Или на еуроспорт,или на спортклуб?

А кога почиња и на нашиве ке даваат ли на некоја?Или на еуроспорт,или на спортклуб?
Од петти почнува годинава.Не верувам дека ќе го даваат на некоја наша ТВ меѓутоа на еуроспорт стандард е во 11 часот вечерта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom