Дакар 2011

Незнам па зошто тагувате толку по Сахара. Беше посебно на свој начин таму, али у поглед на екстремност и тежина, во Јужна Америка е многу повозбудливо и потешко. Сеа ги нема дините на Сахара, ама овде се соочуваат со дупло повеќе различни клими, подлоги, пространства отколку у Африка, каде што 93% беше во пустина.
Да ама тоа беше Дакар.Возење низ пустина.Доколку сакам да гледам возење по карпест терен ќе гледам друго рели.Меѓутоа и вака е добро.

parcours.gif

Годишното патешествие. Учестуваат 200 мотоцикли, 139 автомобили, 67 камиони.

штета што заради предноста на политиката во програмата на А1 не е најдено разумно време за давање на репортажата од етапите на најјакото рели во светот.....

штета што заради предноста на политиката во програмата на А1 не е најдено разумно време за давање на репортажата од етапите на најјакото рели во светот.....
Е сега и ти... само А1 е телевизија во Македонија испаѓа муабето. И ако А1 не го пренесува, никој неможи.

Е сега и ти... само А1 е телевизија во Македонија испаѓа муабето. И ако А1 не го пренесува, никој неможи.
не знам за колку им се откупени правата,дали година за година или за неколку.....зборот ми беше дека ваков ексклузитет треба да се пушти во разумен термин,мислам дека терминот 00:00 не баш прифатлив...

не знам за колку им се откупени правата,дали година за година или за неколку.....зборот ми беше дека ваков ексклузитет треба да се пушти во разумен термин,мислам дека терминот 00:00 не баш прифатлив...

Во 23часот е преглед на денот на Еуроспорт, во 00часот е на А1, 1 саат не менува ништо, временската разлика со Аргентина и Чиле го диктира терминот.

Не е више воа истото. Различни стази за класите, нема мицубиши и шлесер у коли. Тапа.

Не е више воа истото. Различни стази за класите, нема мицубиши и шлесер у коли. Тапа.

Има мицубиши како нема тој Гилермо Спинели од Бразил вози мицубиши,ако на тоа мислиш,има и повеќе шо возат мицубиши не ми текнуваат сеа

А каде е Нани Рома?Се натпреварува ли годинава?
П.С. Знае ли некој дали се продаваат коливе што се возат на дакар? :)

А каде е Нани Рома?Се натпреварува ли годинава?
П.С. Знае ли некој дали се продаваат коливе што се возат на дакар? :)

Нани Рома вози мислам за Нисан годинава по ланскиот неуспех во Мицубиши а колите не се продаваат туку си остануваат пред неколку години Петрхансел ја скрши колата и за да не го заврши релито возеше со колата од претходната година е сега само ги надоградуваат мислам

Не не не мислам дали се продаваат истите тие коли што се возат на дакар туку дали се продаваат такви модели?Пример сакам да си купам Mitsubishi Racing Lancer или Volkswagen Race Touareg 3.

Дали некој начекал на А1 да гледа,да каже дали емисијата трае 20 минути или пола саат??Затоа што воопшто не е интересно така,вака барем ке си најдам на интернет еден цел саат епизода да изгледам и мотори и автомобили и камиони како човек а не се во пола саат ......

Дали некој начекал на А1 да гледа,да каже дали емисијата трае 20 минути или пола саат??Затоа што воопшто не е интересно така,вака барем ке си најдам на интернет еден цел саат епизода да изгледам и мотори и автомобили и камиони како човек а не се во пола саат ......

Зар уште се замараш со А1...јас најчесто на Еуроспорт ги фаќам...најпаметно ти е да видиш коа имаш термин на еуроспорт таму да си ги гледаш

Што е со Петерхансел , нема среќа човекот. Првите 3 етапи 3 дупнати гуми вчера у една етапа 4 гуми дупнати , и заостанува само 12 мин. ке тепа осеќам , оној Саинц од VW многу педерско типче , Тој од катар добар е после Петерхансел он ми е идол :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom