Дај торта маму ти е*ем!

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ја предозирале тортава со националниот им трговски производ, ХЕРОИНИ.
У несвест паѓаат :pos:
Ама види ја човек бабана ем гнете, ем кеса со носивост до 10кг во раце заграбала ем се крие :pos:

Ама види ја човек бабана ем гнете, ем кеса со носивост до 10кг во раце заграбала ем се крие :pos:
Абе тоа верата така и налага, и после некој ќе ми рече било тешко ШПОHЦИ да истребиш,дај по една ваква торта ќе им ставаме на битпазар еднаш неделно има да исцркаат ко кози подуени од тазе детелина кога ќе им рипне шекер и холестерол, па и за погреби бесплатен катеринг ќе организираме туљумби боза еклери индијанци и партизанки :pos:
Ни мишамор ни ова ни она, ни па да те обвинуваат за геноциди малтретирања протерувања, ќе си даваме на телевизија колку се грижиме за нив и како ги храниме за да бидат среќни и благодарни.
Љацо јас давам три вреќи шеќер и 250 литри гликоза,400 кила сахарин, ти јајца и брашно кај знаеш да си нашла :D ( и мучки да се јајцата, нема везе )

Абе тоа верата така и налага, и после некој ќе ми рече било тешко Шpонци да истребиш,дај по една ваква торта ќе им ставаме на битпазар еднаш неделно има да исцркаат ко кози подуени од тазе детелина кога ќе им рине шекер и холестерол, па и за богреби бесплатен катеринг ќе организираме туљумби боза еклери индијанци и партизанки :pos:
Ни мишамор ни ова ни она, ни па да те обвинуваат за геноциди малтретирања протерувања, ќе си даваме на телевизија колку се грижиме за нив и како ги храниме за да бидат среќни и благодарни.
Љацо јас давам три вреќи шеќер и 250 литри гликоза,400 кила сахарин, ти јајца и брашно кај знаеш да си нашла :D ( и мучки да се јајцата, нема везе )

Паметно ти ова, што ќе се мачиме со договори, преговори, пушки стај им една торта на Бит пазар и покољ ќе се направат.

Паметно ти ова, што ќе се мачиме со договори, преговори, пушки стај им една торта на Бит пазар и покољ ќе се направат.
Знаеш што ми текна сега со тортава
Мајсториве МОРА да ги најдеме :pos:
Се убив од смеење бе замисли ваква торта да им сервирале :pos::pos::pos:
Патенти,стапици за глувци,катран,спајалици,срчи,клинци,жилети абе матер ќе ебат бе нема ништо да остане :pos:

Знаеш што ми текна сега со тортава
Мајсториве МОРА да ги најдеме :pos:
Се убив од смеење бе замисли ваква торта да им сервирале :pos::pos::pos:
Патенти,стапици за глувци,катран,спајалици,срчи,клинци,жилети абе матер ќе ебат бе нема ништо да остане :pos:

И секако само две фамилии ќе дојдат, не мора голема колку еден плоштад само.

И секако само две фамилии ќе дојдат, не мора голема колку еден плоштад само.
Не бе неееееееееее, нека идат куќа по куќа кај имаме толку пари две фамилии да израниме од еднаш, ој кукууууууу море хеј.

Жално и смешно. Помешани емоции.

Уште поголем грев ми беше затоа што знам дека истото ова би се случило и кај нас. А богами и се случувало слично тепање за храна („Доручек на мост“ ениуан?)

Организаторот на настанот е виновен што не обезбедил доволно физичко и механичко обезбедување за настанов. А и идејата за џиновска торта е глупа...
Луѓево се испогазија, добро е жртви што немаше... За една торта, еј.

Де бе, ги жалиш ли терористиве? :)

Де бе, ги жалиш ли терористиве? :)
Како уствари те тероризираа тебе женава и децава што се испотепаа за торта? Те молам, без вакви „епитети“ во иднина.
И нормално дека ги жалам, лоша глетка беше.

Како уствари те тероризираа тебе женава и децава што се испотепаа за торта? Те молам, без вакви „епитети“ во иднина.
И нормално дека ги жалам, лоша глетка беше.

Никако, најдобри пријателчиња ни се на сите нам, ах љубов:love: Ти ги жалиш ама утре тие тебе дали ќе те жалат...

Сеа ми е јасно од кј ми е познато видеото...

Абе тоа верата така и налага, и после некој ќе ми рече било тешко ШПОHЦИ да истребиш,дај по една ваква торта ќе им ставаме на битпазар еднаш неделно има да исцркаат ко кози подуени од тазе детелина кога ќе им рипне шекер и холестерол, па и за погреби бесплатен катеринг ќе организираме туљумби боза еклери индијанци и партизанки :pos:

Што мешаш вера,све е тоа до менталитетот...такви си сме и ние само што сега ситуацијава е таква па можеме да се ситиме на тоа што му умрела козата на комшијата...

Чудно, кај нас нема газење по храна, буткања до онесвестување, леѓени..
Гледаш културен народ си седнал, прави муабет, сите си земаат храна нормално културно, не газат по неа, чат-пат по некое ромче ќе се најде нормално ќе трча навака-натака со храна, што е проблемов со видеово?
Споредбава ти е... :гомце::facepalm:
i sto sea trcalo nekoe romce navamu-natamu si hrana.......... da ne saka da se opravdas so romite slucajno ili udri na samarot ako ne mozes na magareto a? nekako toa mi prozvuce mnogu ponizuvacki od tvoja strana i bi te zamolil da ne gi mesas romite na temata poz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom