Дај торта маму ти е*ем!

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Која брука си ја направија самите..
Нека ве глеа светот сега,и нека ви се смее..
Народот ваш леб нема да јаде,ама битно за знамиња имате пари..

Леле коjа багра се :D Нажалост и ние сме тука негде со менталитетот

Жално и смешно. Помешани емоции.

Уште поголем грев ми беше затоа што знам дека истото ова би се случило и кај нас. А богами и се случувало слично тепање за храна („Доручек на мост“ ениуан?)

Организаторот на настанот е виновен што не обезбедил доволно физичко и механичко обезбедување за настанов. А и идејата за џиновска торта е глупа...
Луѓево се испогазија, добро е жртви што немаше... За една торта, еј.
Имаше жртви,не ги виде тие на скалите што приумираа.:pos:

Леле коjа багра се :D Нажалост и ние сме тука негде со менталитетот
Ти ако си тука негде,другите не мислат така..Затоа не кажувај во име на сите.. :icon_mrgr:
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 23:37 ---
Во Кина им ги штанцале со попуст али затоа орелчето им го згрешиле :)
Они самите се правени у Кина,пошо понеквалитетно нешто од нив не сум видееееел..

Ти ако си тука негде,другите не мислат така..Затоа не кажувај во име на сите.. :icon_mrgr:
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 23:37 ---

Они самите се правени у Кина,пошо понеквалитетно нешто од нив не сум видееееел..
Good one (y)

Не е проблем тие што полнат кофи и најлончиња , пошто тортата беше преголема 18 тона , 550м2 , имаше за два плоштада.
Лошо е тоа што се маваат со торта и што туркаат како да не виделе никогаш торта.

Убаво прашува дечкото што снима : Мамо , немаш ли јадено торта дома?

Кај нас си велат , народот и инекција ќе прими у око , само да е безпари.

Со вангла бе :pos:. Дарди предходно бевте обавестени дека ќе има торта или изненадно беше? Дека не верувам типкава со вангла на прослава да оди.:pos:

Па како,јајцуван знае и по некоја добра да откачиии..Хаха. :icon_lol: Ако не ти беше коментаров исполнет со саркастична содржина,па да испадне дека сум се упукал у колено..

Некни јајцуваа, денеска ова што е? :D Предлог anyone? Не за друго туку чисто да го официјализираме настанот и да му дадеме име за да го паметиме за годините што доаѓаат бидејќи можно е ова да им стане традиција...

ПС: Тортијада...?

Не е Дардан проблем,срамота е.:)

Срамота е за тие десетина или стотина (ако веќе сакаш да кажеш нешто друго).

Со вангла бе :pos:. Дарди предходно бевте обавестени дека ќе има торта или изненадно беше? Дека не верувам типкава со вангла на прослава да оди.:pos:

Да , се знаеше однапред , беше правена од 200 слаткари , многу вложен труд , требаше подобро да се организира делењето на тортата , пошто имаше многу луѓе и за очекување беше ова.
Торта за гинисов рекорд од 18 тона , а стана торта на срамот од овие ненаситени лица.

Некни јајцуваа, денеска ова што е? :D Предлог anyone? Не за друго туку чисто да го официјализираме настанот и да му дадеме име за да го паметиме за годините што доаѓаат бидејќи можно е ова да им стане традиција...

ПС: Тортијада...?
Чекај да смислам некое,ова е уникатно,бара времеее.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom