ДАЈ ОБЈАСНЕТЕ ГО ОВА

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Ние себе си неможе да се освестиме та другите.
Не гледате дека целата енергија се троши внатре во меѓусебниот судар.
Како и зошто дозволивме да се преговара за нашето име?
И како дојдовме до БЈРМ?
Ако ја разврземе дискусијата знаете каде ќе стигнеме, во Белград.

• Ми се допаѓа
Reactions: fmi
Ние себе си неможе да се освестиме та другите.
Не гледате дека целата енергија се троши внатре во меѓусебниот судар.
Како и зошто дозволивме да се преговара за нашето име?
И како дојдовме до БЈРМ?
Ако ја разврземе дискусијата знаете каде ќе стигнеме, во Белград.
жалосно но вистинито (минато свршено време)
сепак на нозе издржавме
туку клај го акцентот на некој предлог за излез од ќорсокаков

жалосно но вистинито (минато свршено време)
сепак на нозе издржавме
туку клај го акцентот на некој предлог за излез од ќорсокаков

Решение на проблемот ?
Антиквизација на опозицијата.

Hmmmm, makni gi niv(ne se u igra sea, svoeto si go odigraa)

Хмммммммм чув дека ќе правеле митинг за некоја недела, ќе спомнат збор два за промена на името или пак цел говор ќе го посветат:toe: со овие комуњари треба внимателно да се игра, валкано играат

Ова е сепак пробен балон за да видат како ќе реагираме, ако како пред 2 години, никој ништо не ни може, впатем... беа предупредени па нека размислат.

Ова е сепак пробен балон за да видат како ќе реагираме, ако како пред 2 години, никој ништо не ни може, впатем... беа предупредени па нека размислат.
Прегледај го приврзокот 30740

Мислам дека крајно време е да се реагира - оти стварно според гејските изјави http://realinfoportal.com/gr/?p=25970 ОТИДОВМЕ ЈАБАНА

Прегледај го приврзокот 30740

Мислам дека крајно време е да се реагира - оти стварно според гејските изјави http://realinfoportal.com/gr/?p=25970 ОТИДОВМЕ ЈАБАНА
Како што разбрав само разговарале а не дека нешто договориле, пак ке повторам, ова е сепак пробен балон за да се види како ќе се реагира, некои веднаш се истрчаа и ќе прават митинзи.... па ќе видиме, како ли да е мојот став е јасен, што ли да се случи првин ќе го јадат предавниците!

Како што разбрав само разговарале а не дека нешто договориле, пак ке повторам, ова е сепак пробен балон за да се види како ќе се реагира, некои веднаш се истрчаа и ќе прават митинзи.... па ќе видиме, како ли да е мојот став е јасен, што ли да се случи првин ќе го јадат предавниците!
Не биди сигурен брачко , МНОГУ ПОЛОШО Е ОД ОНА ШТО НИЕ ГО ЗНАЕМЕ

денешни гејски весници - на насловна ШТО ПИШУВА?????
МАКЕДОНИЈА е наша, па подолу
Македонија е грчка,
а најгоре на насловната прочитај само и ПОВЕРУВАЈ
Прегледај го приврзокот 30743

Не биди сигурен брачко , МНОГУ ПОЛОШО Е ОД ОНА ШТО НИЕ ГО ЗНАЕМЕ

денешни гејски весници - на насловна ШТО ПИШУВА?????
МАКЕДОНИЈА е наша, па подолу
Македонија е грчка,
а најгоре на насловната прочитај само и ПОВЕРУВАЈ
Прегледај го приврзокот 30743
Не знам Грчки а тоа погоре се мачев со преведувачот на гугул, него... ај кажи ми кој е тој маж кој ќе се појави и ќе каже од овој момент не сме Македонци туку Вардарци затоа што јас така решив, што мислиш што ќе му се случи? А весниците гејски што сакаат можат да пишуваат, нивен проблем... впатем кога ќе размислиш подобо ние не ни имаме проблем со името, грците си имаат.

оној што би потпишал да менува ИМЕ македонско

Хомер МакеДонски има да го го најде
и под дрво и под камен
леб таквиот не ќе се дојаде ,ниту воздух ќе се надише
ниту породот му негов

All these words I don't just say
and nothing
else Ma
tters

Не знам Грчки а тоа погоре се мачев со преведувачот на гугул, него... ај кажи ми кој е тој маж кој ќе се појави и ќе каже од овој момент не сме Македонци туку Вардарци затоа што јас така решив, што мислиш што ќе му се случи? А весниците гејски што сакаат можат да пишуваат, нивен проблем... впатем кога ќе размислиш подобо ние не ни имаме проблем со името, грците си имаат.
не, не, мене не треба да ме убедуваш воопшто - јас знам што сум, кој сум , НО сакам и тоа да си останам- АМА има една МАСА која е под нечија хипноза и сеедно им е , и ќе прифатат и ЛЕПЕШКИ да се викаат само да влезат у „чаробната им унија“ -
и не е точно тоа - што сакаат нек си пишуваат- зошто не се само гејските туку и руски, украински....весници- одоколу,одоколу па у центар ќе ни го спопикаат , но од ОНОЈ момент кога ќе се смени макар и буква од ова име ќе бидам првиот што ќе земам ГРЧКО или БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО - и ќе и ставам едно големо Х на оваа ВАРДАРСКА или како и да е

“... ќе бидам првиот што ќе земам ГРЧКО или БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО - и ќе и ставам едно големо Х на оваа ВАРДАРСКА или како и да е..!!

А?

Зар и СООЛ не разбира која е крајната цел ?
Земи ебате беља, земи ако сакаш и сега и веднаш
не чекај никакви промени на името

“... ќе бидам првиот што ќе земам ГРЧКО или БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО - и ќе и ставам едно големо Х на оваа ВАРДАРСКА или како и да е..!!

А?

Зар и СООЛ не разбира која е крајната цел ?
Земи ебате беља, земи ако сакаш и сега и веднаш
не чекај никакви промени на името
Многу ми е жал, ШТО НИШТО НЕ РАЗБРА од сето тоа - ебате бељата , ебате - фурај си

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom