VIDETE,NA NIKOJ NE MOZEME DA MU ZABRANIME DA PUSI TOA SI E INDIVIDUALNO.AMA BAREM DA SE PAZI KADE SE PUSI I DA NE SE DOVEDUVAAT ONIE KOI NE PUSAT DA BIDAT ZAGROZENI...
PUSENJETO STETI AMA NA NEKOI IM E NAVIKA TAKA DA NE MOZEME DA IM ZABRANIME DA PUSAT,SAMITE NA SEBE SAMO SI NASTETUVAAT...
Сум запалил цигара не викам не, но не можам да продолжам да пушам некако многу без везе ми е и ептен штетно е. А самиот дим на цигарите ми смета многу повеќе одколку самиот да земам и да запалам некоја цигара. причина незнам али сепак останувам до тоа дека не пушам
Јас мислам дека поентата е да им се докаже на младите луѓе ( од 10 години па дури и помали ) дека тоа е штетно и да не почнат да пушат!!! Јасно е дека неможеш да му речеш 'непуши' на човек којшто пуши со години!
грешиш... се е до воља... ако сака да пуши ке пуши па колку сакаш ти тупи си глаата да му кажеш дека не треба така.... ако сака да се откаже ке се откаже...
ја да си се пофалам не сум запалил цигара 20 дена,а за пушењето па на никого не можете да му кажете што да прави со својот живот некој ќе свати некој не дека пушењето е штетно но сепак треба сам да ги увиди некои работи џабе зборење
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.