Да се пуши или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Бате Недев
  • Време на започнување Време на започнување
Штетно ама смирувачки..не се откажвам :)

јас сум против пушењето.тие што пушат не прават лошо за нив туку и за тие околу нив. а и оваа најновата вест во врска со тоа дека цигарите се радиоактивни е плус уште една причина за да не се пуши.

Нормално-НЕ.
ама пуста завист.......:)

Сум пушел 2-3 цигари до сега, не ми причинувале задоволство и просто не си пушам (=

Дефинитивно гласам да се воведе закон против пушење! Ако некој решил да си го упропастува здравјето (и притоа дава пари за тоа) нека не ми штети и на моето. Уууу колку го мразам тоа чадот низ дискотеките, кафичите итн. Во ред е да се издвојат некои простории за пушачите, така сите ќе си бидеме позадоволни и поздрави. :salut:

Хмммм има луѓе што пробуваат и не стануваат зависни ама има и такви што не можат без цигара. ЦИГАРИ - НЕ ама никој не слуша

(Пушачи)
Штетно е
и не ми е јасно што уживате толку во пушењето, зар не ви смета?

Не треба темава да е во „ Љубов и секс“ ? :)
Него јас бев пушач , и се откажав.. Незнам веќе одамна сум чист :)... И мило ми е..

Не треба да се пуши , гадно е :)

Не треба темава да е во „ Љубов и секс“ ? :)
Него јас бев пушач , и се откажав.. Незнам веќе одамна сум чист :)... И мило ми е..

Не треба да се пуши , гадно е :)
Еве Блајнд да те прашам, што имаше порано мерак од пушење, што имаше корист, ушиваше ли ко пушише?:tapp:

koj saka da si pusi neka si pusi ja sum strastven pusac i nikakov zakon nema da me odvikne ali ne deka pusam u bolnica ili skolo zatoa postoi skolksi dvor hahah
sala nastrana se znae u koja institucija se pusi u koja ne

Зависи што:wink:, ако праиме муабет за цигари, сегде да се забрани..

Da ne se pushi.. A vekje ako se pushi.. Toa da se pravi vo dzvoleni prostorii.. Ne sekade.. Ne treba nie anti pushachite da gi trpime pushachite..

секој има право да избира.јас мислам дека сум зависник од цигари.нема шанси да ги откажам,еве сега ке си запалам една

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom