Да можев да го вратам времето назад... (Батерфлај Ефект)

aaaaaaaaa
ќе се вратам на 1ви мај, годинава, за да не го заборавиме кафето, скарата, чашите, бензинот за акумулаторот(или како се вика), повеќе јадење, повеќе пиење, водата, дел од кебињата, резервната облека и зелките :)

Ne bi go vratila vremeto nazad..nikogash ne bi se vratila nazad vo minatoto ..pak da prezivuvam se..kako da ne mi bilo dovolno ..ne ni sakam da se sekjavam na nastani shto pominale , zatoa shto mnogu go mrazam moeto minato ..iako go mrazam ne bi menuvala nekoi slucki na nekoi odredeni datumi zatoa shto ne znam so sigurnost dali bi bilo podobro ili polosho..pa sepak se shto mi se slucilo bilo so pricina..zatoa ne bi se vrakjala nazad..nikogas!

Па би сакала да се вратам во минатото за да не направам некои грешки и и можеби не би пропуштила некои работи.

Па би го вратил времето одприлика за една година, кога првпат пробав хероин...

СЕ ШАЛАМ! Иако имам размислувано многу за тоа да го вратам времето, сваќам дека не би бил тоj што сум сега и не би ги имал сегашните пријатели. So thanks, but no thanks im fine as I am.

Ако можам би се вратила кога бев малечка, ептен малечка, не дека сакам да сменам нешто... Чисто онака, ми фали тоа време, МНОГУ ми фали.....

Ако ми можел да го вратам времето би го вратил 5-6 години зошто тогаш имав шанси да направам некои работи што сега не можам и да кажам дека многу зажалив за тоа.

Bi go vratila vremeto edno 8 god i nikogas ne bi mu go oprostia neverstvoto (me jade toa odvnatre odvreme na vreme,a toa se vika izgubena doverba CRV)

Би го вратил денов од почеток пак... и би постапил сосема другачие... ахххх... зашто, заштп, зашто сево ова!? :cry:

Да можев да го вратам... прво, косата нема да ја ишишав. Второ, порано ќе дејствував. Трето и последно, ќе го елиминирав од старт.

Да можев да го вратам времето назад ќе го користев разумот повеќе, а не да летам во облаци и да гледам преку розови очила.
Ама се се случува со причина и се надевам дека сум ја научила лекцијата конечно. Не се каам, зошто научив нешто.

Да можев да го вратам времето назад ќе го користев разумот повеќе, а не да летам во облаци и да гледам преку розови очила.
Ама се се случува со причина и се надевам дека сум ја научила лекцијата конечно. Не се каам, зошто научив нешто.

Епа сопствените грешки се најдоброто искуство нели?

кога би можела би се вратила деновите пред 25 ноември 2001 за да му кажам на братучетми колку го сакам и колку многу ми значи, дека го сакам како роден брат! :(

Долго размислував за темава, пофалба до авторот за досетливоста.
Иако сум имала неколку непријатни ситуации во мојот живот, сепак не би изменила или им дала поинаков тек на настаните.
Ако не би се случиле тие , јас би била неподготвена да се соочам со многу понепријатни моменти во иднина, гледајте како корисни на нив.
Во секој случај животот мој или ваш не би го имал моменталниот облик доколку не би се случиле некои работи во минатото. Секоја причина си има своја последица.

Да изреагирам содветно во дадената ситуација и да вратам на нанесената навреда,а не да премолчев како што направив во моментот.
И тоа не еднаш,него секој нареден пат кога беа искажувани тие навреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom