Да и предложиме на владата

• Креатор на темата Креатор на темата 5ko
  • Време на започнување Време на започнување
ЈАС КЕ И ПРЕЛОЖАМ НА ВЛАДАТА ДА СИ ГИ СОБЕРИ ПАРТАЛИТЕ И ДА СИ ОДИ БЕЗ ПОВРАТАК.
Море дај предложи нешто а не тропи глупости.

Владата треба да си ја гледа работата и клеветачите многу да не ги рецка оти единствена цел на нив им е да ја оневозможат владата во својата работа а не да дадат решение за нешто.
Да, да си ја гледат работата и да не подлегнуват на провокациите од СЕДЕСЕТО.

А бе доста со зелените, дадејте некоја од плавите(седесарски) за решенјие на нешто.:tapp:

Дај некој закон за автомобиливе што е ова? Постара кола од 10 години не можи човек да увези, а застава 101 стара 30 години можи да се регистрира? Што мислите тие коли ги поминуваат на технички или не, моето мислење е не. Зошто сега има конкуренција во регистрирањето, и терај без технички ако не ја помини тој ќе ја помини конкуренцијата.
Што е побезбедно било која кола стара 12 години или застава 101 која само што не се распаднала на патот.

Ја и предлагам на владата од Владаја... :vozbud::pos2:
да си поднесе оставка ден поскоро!

Ја и предлагам на владата од Владаја... :vozbud::pos2:
да си поднесе оставка ден поскоро!
Дека ќе си оди оваа влада ќе си оди дали за 3 години или помалку и не е толку важно што е поважно кој би ги заменил сегашнава опозоција повеќе се труди да ги задоволи гејците во нивните барања отколку сопствените граѓани.

Дур да си замини оваа влада ќе биди касно,одма не е решение него по најхитна постапка дур не е прекасно.

Дур да си замини оваа влада ќе биди касно,одма не е решение него по најхитна постапка дур не е прекасно.

Ок, еве оваа си заминува. Кој ли друг ќе дојде? :toe:

da ja zabrani secata na drvja vo mk sumi a javnoto pretprijatie da go likvidira i transvormira vo sumska policija a lugeto koi go koristat ovoj energens da dobijat centralno parno greenje ako nekoj gleda od vladata molam za itnost oti sostojbata e zagrizuvacka

Za ova posebna tema treba povtorno da se otvori. Toa e KATASTROFA! Da vidite vo strumichko shto se sluchuva! MASAKAR!!! :ija:

Za ova posebna tema treba povtorno da se otvori. Toa e KATASTROFA! Da vidite vo strumichko shto se sluchuva! MASAKAR!!! :ija:
Кога сме кај дрвата, си приметил ли во струмичко, оние диви дрвари со преправени и нерегистрирани возила колку слободно носат дрва?

Владата треба да си ја гледа работата и клеветачите многу да не ги рецка оти единствена цел на нив им е да ја оневозможат владата во својата работа а не да дадат решение за нешто.

Чекај бе,ми ја превземаш идејата,само си додал клеветачи,наместо народ ебаго.:smir:

Да вложува повеќе во младите бидејќи тие се иднината на оваа земја.
Повеќе да се ангажира меѓународно, да се активираат сите заспани амбасадори, да водиме агресивна меѓународна полиика.
Да се истражува што е можно повеќе во областа на археологијата, да се ископуваат нови историски сознанија и артефакти, најсилни докази за нашето милениумско битисување на овој простор.

Јас на владата би и предложил, да не бара предлози од народот туку да си работи по стоте и кусур градени и надградени чекори а тек откако ќе ги заврши да не седи неангажирана и и биде досадно тогаш нека бара предлози!

Да ги ослободи спонзорите во спортот од данок, да фркнеме на спортски план. Ке се вратат парите како на филм:smir::smir:

Да ги ослободи спонзорите во спортот од данок, да фркнеме на спортски план. Ке се вратат парите како на филм:smir::smir:
Се согласувам со постов. Да живне спортот во Македонија,бидејки тонеме...

Да спроведува почеста контрола на пониските ешалони од администрацијата и да ги чисти нестручните и залутаните бидејќи тие оневозможуваат дел од заложбите на владата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom