Да го спасиме зајакот од Вучиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Pro Femmina
  • Време на започнување Време на започнување
Зајакот не е во животозагрижувачко стање бидејки свиња не јаде зајци колку што знам туку трици и ..... (по што е и позната оваа на видеото) а зајакот го малтретираат од нечии фустрации:mad: и неизвесност :eek:од некакви си пиротехнички средства:cautious: кој ги поседува зајкото.

6565efdd61c80a0f8bec41754ad0f6b8cb41_1WakeUpNeoScreenShot_540x404.png

Така тајка јас еднаш отворив тема со петиција за кучијната у Кина што ги дерат, ама сите ми навалија дека требало да раѓам деца, и да се секирам за гладните од Африка. Така да, место да корниш коси за зајакот, шо не фатиш малку да се позанимаваш со кучињата у Кина. Срам да ти е. Јаз'к.

Така тајка јас еднаш отворив тема со петиција за кучијната у Кина што ги дерат, ама сите ми навалија дека требало да раѓам деца, и да се секирам за гладните од Африка. Така да, место да корниш коси за зајакот, шо не фатиш малку да се позанимаваш со кучињата у Кина. Срам да ти е. Јаз'к.
Според закон забрането е употреба на животни за јавна забава. Тука може да го ,,лизнеме" Вучиќ и да им ја затнеме устата на троловите на форумот.

Про фемина боље е да започнеш петиција против скиентолозине наместо слобода за зајко. Ја имаш силата, осеќам.

Според закон забрането е употреба на животни за јавна забава. Тука може да го ,,лизнеме" Вучиќ и да им ја затнеме устата на троловите на форумот.

Прво издејствувај да се затвори зоолошката градина и да се пуштат сите животни затворени таму.

Вака нема да најдеш некој да те лижне тебе ...

Абе ради тебе фемино преска цела емисија му ја изгледав на она шишкана само да видам како зајко е малтретиран. Само за информација сеа шишкана и зајци дава како награда. Зајакон му се вика Жиле Д. Вучич :) Срам ме фати дури гледав...

Последно уредено:
Абе ради тебе фемино преска цела емисија му ја изгледав на она шишкана само да видам како зајко е малтретиран. Само за информација сеа шишкана и зајци дава како награда. Зајакон му се вика Жиле Д. Вучич :) Срам ме фати дури гледав...

Замисли си што им прават на подарените зајци;
Surprise butt sex или директно на печење.

Додека вие се исмејувате во кожарската индустрија се случува ужас со зајачињата :place:
VOGUE+EDITRIX+Anna+Wintour+Animal+Cruelty+I+LOVE+RABBIT+Furs+Fur+Animals+Rights+Angora+Art+Cartoon+Illustration+Sketch+Fashion+Luxury+Satire+Portrait+Critic+Campaign+Adv+Humor+Chic+by+aleXsandro+Palombo+1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom