Да бевте машко/женско

Леле, значи недај боже маживе да сменат пол, прва работа шо ќе ја напраат е ќе се промовираат ко роспии, куртизанки... има парче да се сторат... :vozbud:
Да сум машко, па би сакала да осетам како е од другата страна... и да ќе пробам како е да седиш со скрстени нозе имајќи го органот...

Леле, значи недај боже маживе да сменат пол, прва работа шо ќе ја напраат е ќе се промовираат ко роспии, куртизанки... има парче да се сторат... :vozbud:
Да сум машко, па би сакала да осетам како е од другата страна... и да ќе пробам како е да седиш со скрстени нозе имајќи го органот...

Eдното маде оди горе другото надолу и мојш со скрстени нозе да седиш .... јас нон стоп седам така не е проблем :)

Од мое искуство ти кажвам дека не е удобно, а вервам дека и појќето дечки така ќе ти речат. Немаш место ебаго :helou:

Цел ден ќе си играм со цицките:vozbud:
И ќе пробам дали ќе можам да мочам стоечки:pos:

Имаше ваква тема, ако некој успее да го најде линкот од истата пред мене, нека го постира тука.

Хм, сепак се премислив поради длабоките коментари.
Нека прошета до Чек Дис Аут, ионака таму мислам дека се наоѓаше и другата тема.

аи да бе забораив да бев женско ќе си ги масирав цицките ме потсети бушав:kesa:

Ееееј да сам мушко само један дан.....:pos2:
Да бев машко ќе имав секс со која што ќе посакав, со најјаките пички у град, без кур (во секоја смисла на зборот) да ме боли што ќе речат после за мене.
Стварно мерак ми е да изе*ам јас еднаш :icon_lol:.
И да мочам стоејќи :pos2:закон.

Цел ден ќе си играм со цицките:vozbud:
И ќе пробам дали ќе можам да мочам стоечки:pos:

Гледај го филмот "The sweetest thing" со Камерон Дијаз, па ќе видиш како е жена ко ќе моча во писоар :baeh:

Да бев женско ке се залепев на некој богаташ ке му земам Кеш и итре дента се вракам во Машка ситуација и ги користам парите што ке му ги соберам на дечкото,скратено кажано Спонзоруша ..........:pos2::pos2::pos2:

Да бев женско, хмм, ќе се правев голема шмизла, тешка фуфица, стално екстра дотерана и ќе ги нервирам машките нема да им давам :):)

Све исти коментари..
Ај да бидам малце по иновативен..

Би зел дигиталката, би направил едно 150 фотки и 30 клипчиња.
Другиот ден ке си отворам веб, аплоад и ќе чекам парички на кредитна.

:pos:

Иначе друго сценаријо.. Би извадил балоните што ке ги добијам однадвор и ке трчам на некој важен натпревар емитуван на интернационална телевизија.

:kesa:

Ако би била машко би си го дркала по цел ден :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom