Да бевте машко/женско

Леле, значи недај боже маживе да сменат пол, прва работа шо ќе ја напраат е ќе се промовираат ко роспии, куртизанки... има парче да се сторат... :vozbud:
Да сум машко, па би сакала да осетам како е од другата страна... и да ќе пробам како е да седиш со скрстени нозе имајќи го органот...

у секој случај ке треба да си многу пажљива, пошо цел живот да седиш на јајца а да не ги искшиш, не е само џоле у просторот ...знаеш тоа:smir:

иначе да сум цура, би рагал еднашка да видам као е тоа плус труден една година, мислам доста ке да е...така нешо...хахахахаха

у секој случај ке треба да си многу пажљива, пошо цел живот да седиш на јајца а да не ги искшиш, не е само џоле у просторот ...знаеш тоа:smir:

иначе да сум цура, би рагал еднашка да видам као е тоа плус труден една година, мислам доста ке да е...така нешо...хахахахаха

Знам дека е за јајцата де, кајгана да не се сторат... претпазлива ќе сум ветувам..

Е богами јас знам како е да родиш, и не ти препорачувам арен си така.. :)

А зошто би била внимателна/претпазлива?
Поарно немој, и безтоа другиот ден ке ги немаш.
Ама вака би ја осетила болката, и нареден пат би размислила дали ке опалиш некој мегунози. :smir:

Ама вака би ја осетила болката, и нареден пат би размислила дали ке опалиш некој мегунози. :smir:

Не сум опалила никого таму, не ми е достојно, сум мавала машки у фаца, по нозе, од колено, по меѓуножје не!
Затоа ќе пазам, и мене да ме акне некој исто толку ќе ме боли ко вас иако немајќи болс ин мај пентис:pipi:

Како што пее Бијонси како ќе се однесувавате ако утре се разбудите со вашиот ум, во тело од спротивниот пол? Што ќе правевте поразлично? Кои грешки немаше да ги правите (зошто ги имате искусено на своја кожа)?

Ееееј да сам мушко само један дан.....:pos2:
Да бев машко ќе имав секс со која што ќе посакав, со најјаките пички у град, без кур (во секоја смисла на зборот) да ме боли што ќе речат после за мене.
Стварно мерак ми е да изе*ам јас еднаш :icon_lol:.
И да мочам стоејќи :pos2:закон.

Сте забегале малку оф топик.
Не е темава да бев женско/машко на еден ден. Прашањето е како би се однесувале во машко-женските односи? Што би правеле поразлично од другите машки (поучени од тоа што до вчера сте биле женско... или па обратно).
Инаку да беше така (буквално) сите ќе сакавме да видиме како е да се осети оргазамот што го има партнерот:toe:.
А, МериЏејн од кај знаеш дека ќе можеш да имаш секс со сите најјаки п. во градот. Не е баш free for all ситуација реалноста. Или можда ќе ги знаеш цаките, ќе знаеш што ги пали, па така ќе ти успева?

Ќе мочав на електрична ограда.

Имаше ваква тема, ако некој успее да го најде линкот од истата пред мене, нека го постира тука.

Хм, сепак се премислив поради длабоките коментари.
Нека прошета до Чек Дис Аут, ионака таму мислам дека се наоѓаше и другата тема.

wtf???? ја не ја ставив во сеир!!!
гррр:nerv:

Не ја стаи де.
Инаку да сум женско не знам шо би праел.
Ќе мавам корпи на сите.

Eдното маде оди горе другото надолу и мојш со скрстени нозе да седиш .... јас нон стоп седам така не е проблем :)

Ах бе Гего ме насмеа ....

А инаку да бев женско како што рече незнам кој, би си играл со цицките цеееел ден

Ја да беф женско на еден ден ... би пробала како е да маваш корпи, да ти ги меси некој иии како изглеа еден оргазам ...
Па после како машко пак би се фалел/жалел како тоа изгледало ... хаха:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom