Црвенковски ќе ја консолидира опозицијата

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Кој се врти према Љубчо и Љубе? Па дај бре се слушаш ли према сам себе.Љубе самосоен кандидат а Љубчо во заборав а ВМРО се врти према нив:pos2::pos2::pos2:.Не е ВМРО Тито Петковски и Андов.И кога обвинуваш треба и образложение за тоа а не само нафрли нешто.Е ве ја го обвинувам Бранко дека е сериски убиец толку сега ти идбрани го:pos2:.

Za TAT beshe odgovoren Nenoski,zetot na Kljusev,Sonja sopstvenichkata i ushte nekoe zvuchno ime ne se sekjavam bash najdobro,tie bea uapseni od togashnata centralna vlast SDSM t.e. Branko a oslobodeni od Ljubcho 99godina a shto se odnesuva do Oktopodot Branko imashe zakana so likvidiranje po taa afera pa zatoa i prekina da go brka Oktopodot.A koj i shto se samo na Branko mu se poznati.Ova go kazhuvam od ona shto jas go znam i se sekjavam za taa afera,a deka bea vo zatvor Sonja i Nenoski zetot na Kljusev bea po 3ipol godini.

Е Сиуциуид или како те викаја ти прајш а уствари така и седесе прави по она мафијашкото шефот секогаш е чист.Неможи бе чоек Неноски и Соња да праеле ујдурми а Борко Станоевски врска да немал.Еве да ти се направи ќефот истото е и со Лјубчо.Неможи Далаверски,Ламбе,Војо Михајловски сите да правеле криминал а Лјубчо појма да немал.Истото е и со лицето Бранко.

Maskirana ili nemaskirana po doagjanjeto na Branko na vlast mnogu raboti kje se raschistat,kako za atentatot na Gligorov taka i za TAT.Bidi siguren.
Не умри коњу на зелена трева.Живи били па видели.

Eve kje nabrojam trojca od forumov,ti,ionosorointerista i ganchev todor bugarofili so tapija,do vchera se krstevte vo T.Aleksandrov sega pak se chukate po gradi narekuvakji se "Makedonci" i "Nacionalisti".
Ако продолжишм вака ќе имаш забрана за коментари на оваа тема два дена.:pos2::pos2:

Ако продолжишм вака ќе имаш забрана за коментари на оваа тема два дена.:pos2::pos2:

Normalno,kaj sakate vie kritika,ko Gruevski se slika sekade kaj shto e za dobro za losho nikade go nema,bega... taka i vie.Gruevski pishuva krivichni vie sugerirate za ban od temi na toj shto kritikuva a neli do vchera kje se borevte protiv ednoumieto?:tapp:

Кој се врти према Љубчо и Љубе?

Kje vidime kolku ostanale na pretsedatelskite izbori verni na Gruevskata kvazi patriotska politika.:helou:

Просирно бегање од тема на тема.Објасни со кој потег ВМРО ДПМНЕ се приближува до Љубчо пртходно тоа обвини а сега колку ке добиел Иваноб на избори.Не рипај од Шара на Пирин.Немој да споменуваш едноумие само кај вас се менуваат лидери секое лето од ист центар.Груевски ке пишува кривични кога Фрче лаже.Ама затоа може се кандидира за претседател да си јс плати глобата од судот.Ке изработи за СДСм и зајчето од 8 милионите евра ке му даде 30000

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom