Црвенковски ќе ја консолидира опозицијата

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Не да паднаааа....Резултати сега!!!
Па што е важно како ќе се живее во Скопје??? Важно е кој е на власт!
Ај сега види им ги размислувањата... Исто размислуваат и на ниво на држава...
И главниот град ПАДНАЛ...!?
Тито: Ове ноќи Прозор мора пасти!

Тоа ќе го каже народот, а не тој што е на власт!

Не си ме разбрал... Никаде не сум рекол дека Бранко Црвенковски успеал да ги заштитил нашите интереси... Иако на надворешен план има направено многу помалку штета од Груевски, сепак тоа што го направи со приватизацијата, уште мнооогу години Македонија ќе страда...
Него друга ми беше поентата... Дали Бранко Црвенковски ќе биде лидер на опозицијата, најмалку имаат право да одлучат Груевски, Бичиклиски, saso82 и сите други што го мразат!

Ама не заборавај дека пак голем дек од гласачите (најмалку 50%) кои се неопределени пак одлучуваат која партија ќе може да биде идентификувана за голема опозиционерска партија.
Може еве мојот глас е е ништо ама колку да имаат претстава симпатизерите и членовите на сдс како еден неопределен размислува, кажувам по не знам кој пат јавно, чисто ради имање критична маса и силна опозиција како контролор на законите кои ги носи владеачката партија би гласал за таа голема опозициска партија. Ама во дадениов случај колку и да сакам да придонесам да зајакне опозицијата и да има поголемо влијание во донесувањето закони неможам да гласам за сдс се додека не почне тотална реарганизација и тргнување целиот стар кадар на чело со БЦ.надвор од позициите за водење на сдс.
А тоа се базира на мојот став дека секогаш терба да се обновува секоја партија со млад кадар кој ќе внесува свежина и различни мислења и позиции од постариот кадар во партијата, со што би се имало многу поголема самокритичност и прагматичност внатре во партијата, нажалост тоа во сдс моментално не го гледам.

Ете татари како толкуваат...
Ако кажам дека Бранко направил помала штета од Грујо, според татарите тоа е УСПЕХ!?
Како може штетата да е успех???

Crvenokmersko tolkuvanje-pomala shteta se tolkuva sepak kako USPEH.... ili i ovaa pomala SHTETA e REFERENCA za vo ON....

Да да резултати сега ви ги земавме Кочани Делчево Ресен Гевгелија Неготино Карпош Куманово Крива Паланка 17 годишните бастиони на СДСМ.А видиш скопскиве општи пак гласаа за вмро во 2008.А што 12 мљј стиже чале.Добро ај порадувајте се малку.2006 и 2007 мислевте ке се вратиоте со петоколонашите од НСДП 2008 мислевте дека со помош на СЛУЧКАТА ОД Букурешт ке се вратите на власт.НИШТО.Сега последна шанса се шлепате со БЦ мислите дека со неговиот рејтинг од 8 отсто ке ве врати во форма.Ама мислите што ако пак не се вратите во нормала.Тогаш остануваат молитви.Па и до сега БЦ ви беше лидер.

Izglea od DPMNE zaboravija deka za vreme glasanje rejtingot e nebiten,ama ako ubaa rabota e da se leta visoko,samo pagjanjeto kje bide krshlivo.Ili pak skroz ja zaboravile basnata za zhelkata i orelot!

Izglea od DPMNE zaboravija deka za vreme glasanje rejtingot e nebiten,ama ako ubaa rabota e da se leta visoko,samo pagjanjeto kje bide krshlivo.Ili pak skroz ja zaboravile basnata za zhelkata i orelot!

така викавте и пред последниве избори па некако комуњарите паднаа а не дпмне! немој пак да се случи тоа! не за друго глупо е едните исти да зборат цело време а сдсм да пропадне! власт без опозиција ке забега! затоа стегнете тоа уздите бане нека даде некое евро и трудете се кампања да составите!

Па не е битен рејтингот ако разкиката е 1 или 2 отсто мегу партиите ама ако како сека 27 Вмро и9 Сдсм треба Господ да слезе па СДСМ да добие

[acko]®;2218312 напиша:
така викавте и пред последниве избори па некако комуњарите паднаа а не дпмне! немој пак да се случи тоа! не за друго глупо е едните исти да зборат цело време а сдсм да пропадне! власт без опозиција ке забега! затоа стегнете тоа уздите бане нека даде некое евро и трудете се кампања да составите!

Dava Brane i evra i dolari i kampanjata e sostavena. Pogledni kolku novi temi na forumive, kolku "novi" kolumni po vesnicive, kolku novi kaampanji od NVO ima sekoj den a koga ke poglednesh koj gi otvora i za shto se pishuva i za koi temi se ti e jasno- drti komunjarishta-(da ne te lazat godinite, drt komunjar e gradacija spored stavovite) koi legnuvaat i se budat so druze Tito mi ti se kunemo.....

Па не е битен рејтингот ако разкиката е 1 или 2 отсто мегу партиите ама ако како сека 27 Вмро и9 Сдсм треба Господ да слезе па СДСМ да добие

абе мемора да победат само нека имаат некој градоначалник плус. да има за што да се појавуваат на телевизија и да можат да се одржат во живот до наредни парламентарни избори. срамота е вака. само лаат а нема за што! жал ми е за нив!

Во нормална држава, претседателот на државата треба да е надпартиски...

Во ФИРОМ...гледај и смеј се.

Па нели е татко а нацијата, а еден дел од нацијата плива во ла.на па тој треба да го спаси тоа му е должност. Еден е Бранко тие се Бранкови:pos2:

Што ќе слегува кога го рушат на Уставен суд. Тие не веруваат во Господ, нивниот Бог е Бране :pos2:

време е папата да си замине од оваа наша политичка смена.време е за нови сили во сдс.
колку е појака опозицијата толку е појака владата.

треба Господ да слезе па СДСМ да добие

“Господине Груевски, еден поранешен министер од редовите на ВМРО-ДПМНЕ по изборите во 1998 изјави “Сега кога конечно ја грабнавме власта, никој никогаш нема да ни ја земе и ќе владееме во следните 100 години“. Топло ви препорачувам да не влегувате и вие во таков филм, бидејќи бидете уверени дека и вашиот ќе заврши исто како и претходниот“, рече Црвенковски.

“Ќе се соочиме на парламентарни избори кога и да се одржат. Ви ветувам дека вистинската политичка битка за вас, допрва почнува“

“Господине Груевски, еден поранешен министер од редовите на ВМРО-ДПМНЕ по изборите во 1998 изјави “Сега кога конечно ја грабнавме власта, никој никогаш нема да ни ја земе и ќе владееме во следните 100 години“. Топло ви препорачувам да не влегувате и вие во таков филм, бидејќи бидете уверени дека и вашиот ќе заврши исто како и претходниот“, рече Црвенковски.

“Ќе се соочиме на парламентарни избори кога и да се одржат. Ви ветувам дека вистинската политичка битка за вас, допрва почнува“

дали шетачот знае колку време има до следните избори па шо се сили? еве ке го видиме на избориве па ке збориме. има шанса сега не мора 4 години да чекаме!

[acko]®;2218395 напиша:
еве ке го видиме на избориве па ке збориме. има шанса сега не мора 4 години да чекаме!

Od kaj si ti siguren deka kje docheka Gruevski 4godini vlast?Da na ti kazha Mirka Velinovska?

и што дека рече
ништо :pos2:

I Ljubcho ne ja znaeshe basnata za orelot i zhelkata ama ja nauchi od Branko.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom