Црвен матрикс: Клучот е во кантата (Помош!)

• Креатор на темата Креатор на темата filmadzijka
  • Време на започнување Време на започнување
" UCEBNIK ZA SREDNO " ...

Ima milion ucebnici za sredno ( headway, opportunites ), a vo sredno ima 4 godini... Od kaj treba da znaeme za koj ucebnik stanuva zbor?

Lele, kakvi ste nervozni :nesvest:. Posebno pretposledniot pred mene. Aj, vaka da probam.
Me mrzi da pisuvam i tocka!
Znaci, prasanjeto e: Koj e ubiecot? Pred cija vrata se detektivite?

Претпоставка:
Abigail Stratton - горе долу и овие двајцава со бебето match the profile но тие се семејство зошто само едно јаболко, ако јаделе јаболка би требало повеќе да има...? Останатите немаат мачка и сл. А корпата на починатиот празна... па можеби ја испразнил самиот претходно.

Претпоставка:
Abigail Stratton - горе долу и овие двајцава со бебето match the profile но тие се семејство зошто само едно јаболко, ако јаделе јаболка би требало повеќе да има...? Останатите немаат мачка и сл. А корпата на починатиот празна... па можеби ја испразнил самиот претходно.

И јас го мислам истото. Во текстот пишува дека често се грижела за бебето на двојката, тоа го објаснува лигавчето во кантата.

Jas mislam deka e parot.

1. Stariot se zhalel na deteto, a deteto im go cuvala Abigail.
2. Neshto vo posledenata receni za nivnata machka me buni...

Mrs pritchard e ubiecot

samo taa nema caj , ne gi ponudila , nejziniot caj i djubre e frleno do teloto

Ako englez ne ti ponudi caj znaci nema a toa e nedopustivo

А зашто мислите дека темава е помалку дебилна од “Помош за писмена работа“ ?

причард е убиецот оти како шо вика шведска не ги понудува чај башка со признанието дека не го сака дун уствари кажува дека е го сакала оти живее сама и тој ја одбил а она го е скљокала по скалите од лутина
башка не верувам дека старецот е пуштал музика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom