Yep, многу сакам цртани Симпсонови ми се убедливо на прво место, Саут Парк кога ќе фатам, Cartoon Network и така. Ааа да и да не ги заборавам класиците на Дизниси имам села колекција симнато од интернет.:lud:
Како мал ги гледав том и џери, мики маус, пинк пантер и сите други со кои растат малите деца....
а да, и да не ги заборавам пинки енд д бреин(Pinky and the Brain)
А сега ја гледам серијата Star Wars: The Clone Wars...
man DRAGONBOL Ne znam koj primetil koj ne - Sondzoku ili ovde Italija so go vikaat Goku nosi kimono na Saolin Ok epten malce odpojke e fantazija ali spored nekoj prikazni tuka ideata za crtanot e spored nekoja vistina . Voinite na Saolin imaat mnooogu od tehnikite prikazani vo crtanot . Jebiga za nekoj toa e sranje ali tie lebdenja vo vozduhot i nekoj drugi sranja se snimeni spored vistinskite sposobnosti na Saolin voinite . Epten mi praj kejf crtanot Koj cital za Saolin znae kolku se fenomeni voinite pripadnici na taa skola
Изногуд... Го даваа на Tелма пред две три години го гледав. Два или три пати неделно во 19:30 беше. Ако знаеш некој што работи во телма прашај го.
На торенти има 20тина епизоди пратено (на википедија пишува вкупно има 52), секоја како посебен ама сите се со сидери 0.
Пробај пушти некоја, ако тера арно.
Штумфови, Пинк Пантер, Том и Џери, Џив Џи и сите што на Картун Нетворк. Ама тоа беше када сам био млад (иако и сега знам да си пуштам Картун Нетворк и да го изгледам Декстер или некој друг)
Том и Џери,цела багра од Луни тунс,изноугуд,Дигимон,Покемон,Јоланда,Саут Парк,Симпсонови,Хепи тре френдс,и многу многу други.Моментално си ги прегледувам ДрагонБол :pos2:
лелееее колку имам гледано ни сама не знам
од раните почетоци....том и џери,пинк пантер,штрумфови,луни тунс,текс ејвори,цел арсенал на картун нетворк и бумеранг,покемон,дигимон,драгон бол.....
Сега кога сум веќе ,,голема,, гледам саут парк највеќе,хепи три френдс,афро нинџа...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.