Црна хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Пак ли со конспирациите? Како и да е штета голема што да се каже...

А овие шестминава што се кремирале самите во сообраќајка? Не ги кажувате. Судбина маме му ... се има, сешто ќе сретнеш на автопат. Лесна им земја и на Беличанец и на овие 6 ( или 4 ) ако не сум чул добро не урлајте.

Ништо лошо не реков. Само се ми изгледа чудно, нормално се надевам дека се си е по природен пат. Но, таков човек сум што неверувам секогаш во сервираното. :)

Ништо лошо не реков. Само се ми изгледа чудно, нормално се надевам дека се си е по природен пат. Но, таков човек сум што неверувам секогаш во сервираното. :)
Лажат, го нападнаа вонземјани и го отепаа, се спремаше да ги открие. Нетуку крескај, човекот умрел а ти ќе бркаш теории на заговор. Што е денес со луѓево, наместо сочуство коваат теории.

1044016_271659506310002_1751700842_n.jpg
Еве да си видите со кои животињи се разминувате по улица. Да видите за кого гласате, со кого заедно гласате.....
Сорос-морос, циа, кгб........кој и да го плаќал, за умрен човек дали се помислува вакво нешто, а не да се напише.....
Што е поентата на овие гниди? Демек, ако напишат вака јуначки на фејсбук, ќе треба помалку полови органи да излижат во штаб?
До кое ниво ве донесоа бе племе просто.....не држава, куќа да немате.....

И јас немам некое добро мислење за бушавиот, ама овие во тежок трилер се влезени.Прво види се каков си ти и со кого си во коалиција, каква ти е економијата, патишта, железница, колкав ти е процентот на сиромаштија, па зборувај за други.Таа лекција не им ја вградиле во чипот.

Прегледај го приврзокот 67059
Еве да си видите со кои животињи се разминувате по улица. Да видите за кого гласате, со кого заедно гласате.....
Сорос-морос, циа, кгб........кој и да го плаќал, за умрен човек дали се помислува вакво нешто, а не да се напише.....
Што е поентата на овие гниди? Демек, ако напишат вака јуначки на фејсбук, ќе треба помалку полови органи да излижат во штаб?
Што очекуваш па и ти од нив, кога тие немаат никаква почит за живите а камо ли за мртвите. :( Жално е колку нашиов народ е расипан и проклет. Затоа никад нема да идеме напред. Меѓусебната омраза и поделеност ќе не уништи.

Ништо ново од портокалово-обоените.

Прегледај го приврзокот 67059

Се помислува, голема работа ако умрел, се потресов знаеш ? Да не треба и свеќа во црква да му запалам на гнасата ?

И тој и сите тие смрдешите од ГЕМ на купче во Бутел.

Тие гнасите ги распраќаа изродите да ја критикуваат Spread-the-Truth и плукаат по акцијата, била националистичка...

Се надевам во скоро време и Милчин и Најческа ќе му се придружат.

Битолчанецот Јорго Ангелевски починал откако вработен во битолската болница наместо физиолошки раствор му дал дезинфекциско средство.
Против 48-годишниот вработен е поднесена кривична пријава за убиство од небрежност.
Шеесетгодишниот Јорго Ангелевски боледувал од хронична депресија и откако се напил поголема количина лекови за смирување на 13 август, самиот отишол во Клиничката болница во Битола за да побара лекарска помош.
Во Одделението за ургентна медицина во Клиничка болница Битола вработениот во болницата кој не бил медицинско лице, од невнимание, му дал средство за дезинфекција.
Здравствената состојба нагло му се влошила и Ангелевски следниот ден починал. Грешката на вработениот била утврдена по токсиколошкото вештачење на Институтот за судска медицина.

Ако добро ве сфатив се сомневате во смртта на Беличанец.Јас мислам дека срцевиот удар си дојде по природен пат,односно никој не го убил или му наштетил,а што се однесува до смртта на Младенов,а вие не ја спомнавте сигурен сум дека беше убиен од страна на портокаловите.
Сега случајноста што отидоа еден по друг тоа е чиста случајност.
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 15:04 ---
Се помислува, голема работа ако умрел, се потресов знаеш ? Да не треба и свеќа во црква да му запалам на гнасата ?

И тој и сите тие смрдешите од ГЕМ на купче во Бутел.

Тие гнасите ги распраќаа изродите да ја критикуваат Spread-the-Truth и плукаат по акцијата, била националистичка...

Се надевам во скоро време и Милчин и Најческа ќе му се придружат.

Мозеби не требаше да му запалите свеќа,ниту пак да го почитувате неговото зивотно дело,не треба ни да го почитувате ни како личност,слободно негувајте си го портокаловиот ѓен,за кои немам ништо против,но барем бидете човек и не го казувајте тоа јавно,затоа што тие кои го клукаа беа партиски послушници како што се исто така оние кои го клукаат и Јанко.
А вашите зелби за тоа кој сакате да умре,а сите заслузуваат да зивеат,па дури и премиерот, пишете му ги како новогодишна зелба на дедо Мраз(или премиерот),па мозеби ќе ви се исполни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom