Пак ли со конспирациите? Како и да е штета голема што да се каже...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лажат, го нападнаа вонземјани и го отепаа, се спремаше да ги открие. Нетуку крескај, човекот умрел а ти ќе бркаш теории на заговор. Што е денес со луѓево, наместо сочуство коваат теории.Ништо лошо не реков. Само се ми изгледа чудно, нормално се надевам дека се си е по природен пат. Но, таков човек сум што неверувам секогаш во сервираното.![]()
Што очекуваш па и ти од нив, кога тие немаат никаква почит за живите а камо ли за мртвите.Прегледај го приврзокот 67059
Еве да си видите со кои животињи се разминувате по улица. Да видите за кого гласате, со кого заедно гласате.....
Сорос-морос, циа, кгб........кој и да го плаќал, за умрен човек дали се помислува вакво нешто, а не да се напише.....
Што е поентата на овие гниди? Демек, ако напишат вака јуначки на фејсбук, ќе треба помалку полови органи да излижат во штаб?
До кое ниво ве донесоа бе племе просто.....не држава, куќа да немате.....
Прегледај го приврзокот 67059
Еве да си видите со кои животињи се разминувате по улица. Да видите за кого гласате, со кого заедно гласате.....
Сорос-морос, циа, кгб........кој и да го плаќал, за умрен човек дали се помислува вакво нешто, а не да се напише.....
Што е поентата на овие гниди? Демек, ако напишат вака јуначки на фејсбук, ќе треба помалку полови органи да излижат во штаб?
До кое ниво ве донесоа бе племе просто.....не држава, куќа да немате.....
Ништо лошо не реков. Само се ми изгледа чудно, нормално се надевам дека се си е по природен пат. Но, таков човек сум што неверувам секогаш во сервираното.![]()
Се помислува, голема работа ако умрел, се потресов знаеш ? Да не треба и свеќа во црква да му запалам на гнасата ?
И тој и сите тие смрдешите од ГЕМ на купче во Бутел.
Тие гнасите ги распраќаа изродите да ја критикуваат Spread-the-Truth и плукаат по акцијата, била националистичка...
Се надевам во скоро време и Милчин и Најческа ќе му се придружат.