Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување

Последниот случај со прободеното дете е уште еден во низата која покажува дека законите ни се глупави и застарени.
Треба да се сменат за да не можат да се извлечат малите психопатчиња.

10000% ќерката ги отрула. Не знае каде престојуваат и ги пријавува за исчезнати?

10000% ќерката ги отрула. Не знае каде престојуваат и ги пријавува за исчезнати?
Ништо чудно. Тоа треба да провери полиција? Ако у станат не фалело ништо, т.е. газдата на станот или некој друг не ги опљачкал, тогаш ќерката е на мета.
Автоматски споено мислење:

Последниот случај со прободеното дете е уште еден во низата која покажува дека законите ни се глупави и застарени.
Треба да се сменат за да не можат да се извлечат малите психопатчиња.
Ова за у Чаир зборуваш? Таму е лудило.
Него што е со трендов со девојчињава, вчера гледав како едно девојче стои, а друго го удира со нозе у глава.

Ништо чудно. Тоа треба да провери полиција? Ако у станат не фалело ништо, т.е. газдата на станот или некој друг не ги опљачкал, тогаш ќерката е на мета.

Него што е со трендов со девојчињава, вчера гледав како едно девојче стои, а друго го удира со нозе у глава.
Можеби се отруле од плинска боца. Тоа не ми текна па веднаш удрив на крајм.

Не дека немаше инциденти порано, ама денешниве најмлади генерации ептен скренаа.
Уште па ЦСР ќе работи со малолетниот виновник. Значи, ништо нема да се промени кај него.

Можеби се отруле од плинска боца. Тоа не ми текна па веднаш удрив на крајм.
Mozebi. Seedno nekoj treba da kaze. Toa mnogu me nervira kaj makedonskite novinari, koga ke kazat nekoja udarna vest za smrten slucaj i posle toa gi nema nigde da potvrdat sto navistina se slucilo.

Back
На врв Bottom