Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
6f44012d-7368-45f9-96b8-c1c91ce60f9e.jpg

Не знам, не сум ја читала приказната. Ако е постпоодилна депресија во прашање, или психоза, жената не е пресметлива. Ирационална е. Одела на психијатар, барала помош и отворено кажувала дека има суицидални мисли, според ова што го прочитав горе. Патологија е тоа. Болест. Пропуст има во несоодветното третирање и евентуално хоспитален третман.
Значи порано жените кои раѓале по 10 деца цел живот им поминувал во постпородилна депресија?:cautious:

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Па не, не секоја жена страда од постпородилна депресија.
Наинтересно е шо никој не ја спомнува можноста дека можда била и наркозависник. во Америка има епидемија на фентанолски зависници. За крек и хероин да не правиме муабет. Ама некако како тоа да е некоја табу тема и се избегнува да се потенцира. Ама да скратиме муабет. Нема никакво оправдување за тоа шо си ги убила децата. И Хитлер земал тешки дроги и разноразни апчиња за смирување. Имал паркинс и параноја со психотични испади. И сега дај да правиме ментални гимнастики овдека дека тој кутриот не бил крив туку Ева Браун и неговиот личен доктор биле криви за милионскиот масакар шо го предизвикал?

Има ли нешто у државава природно освен природната интелигенција на народот.

Бравос, министер
вштачки насмевки, вештачка интелигенција, вештачки заби, вештачко цвеќе...сега и дозволи

Има ли нешто у државава природно освен природната интелигенција на народот.

Бравос, министер
вштачки насмевки, вештачка интелигенција, вештачки заби, вештачко цвеќе...сега и дозволи
@Буран
Новинарите се криви со нивните бомбастични вести за се и сешто.

@Буран
Новинарите се криви со нивните бомбастични вести за се и сешто.
Ова е добра вест ама ти изгледа не си разбрала што значи бомбастични вести со цел да имаат повеќе кликови.

Ова е добра вест ама ти изгледа не си разбрала што значи бомбастични вести со цел да имаат повеќе кликови.
Абе тргни ги тие вести за кликови, никој не се замара со то, овде нема ден да не осуни а некој скандал да не се десил кај што се замешани функционери.

Абе тргни ги тие вести за кликови, никој не се замара со то, овде нема ден да не осуни а некој скандал да не се десил кај што се замешани функционери.
Не се грижи и во Германија има лажни доктори на науки, скандали со финанси само вие бургерфлиперите не го гледате тоа ;). Има и други ЕУ држави што се средени повеќе од таа Германија и тек допрва ќе газат.

Не се грижи и во Германија има лажни доктори на науки, скандали со финанси само вие бургерфлиперите не го гледате тоа ;). Има и други ЕУ држави што се средени повеќе од таа Германија и тек допрва ќе газат.
Ти од кај знајш ? Си живеел таму ? Те лечел некој таков ?

Ти од кај знајш ? Си живеел таму ? Те лечел некој таков ?
Не сум бургерфлипер. Живеев кратко 1.5 година (проектите толку траеа) колку што можев да имам увид во некои работи во 70% од работите во проектите Германија беше покорумпирана од Македонија, Не ме лечел туку од тоа што ми кажуваа германците.

Не сум бургерфлипер. Живеев кратко 1.5 година (проектите толку траеа) колку што можев да имам увид во некои работи во 70% од работите во проектите Германија беше покорумпирана од Македонија, Не ме лечел туку од тоа што ми кажуваа германците.
Рекла казала муабети, мене ме искараа вчера за такво нешто.
Добро е дознавме дека Германија е покорумпирана од Македонија, јас мислев не постои таква држава

Back
На врв Bottom