- Член од
- 26 мај 2026
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Абе кој македонец си го пишува презимето со ћСигурно и за Палчо вакви теории имаш![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе кој македонец си го пишува презимето со ћСигурно и за Палчо вакви теории имаш![]()
Неписмен на пример?!Абе кој македонец си го пишува презимето со ћ
Не си ти тој што кажува кој што да пишува. Кога ќе се помириш со тоа, нема да те пука нервоза.Океј бре Берик бре, около две иљаде пут га имаш пишано муабет "не е ова тема за мене", ама ти ги имаш пишувано тија сфе едно исти муабети низ године, и за харам и за иљадо слични антиислам работе. Веруј ми, девеес посто од форум се слажамо сс тебе ама ти си бре старче ултра досадно и мора да ти кажуено за да не забегаш повише од што си.
Значи малце нагази, ако малце останало сфест у тебе, закочи, досадан си како Ванлок сс Лорд Бебо, како Зурла сс рамну земњу, како Владе сс цигаре, едноставно си предосадан иако не си ти тема едноставно јеби се и види дека Чолка ти ги затфори уста дека не е сфе на муслиња дело, што и да се деси низ Македонију што гу викаш ти Илирида кд е у питање црна хроника.
И никој не покушава да напраи никакфу споредбу, да муслиња су најгадни у сфет, ама слични срања се дешааф и у тфој пјур најчист православан сфет. Такој одјеби сфаку дешафку да гу делиш на религиски кланови. Да, муслиња имаф најглупи изговори дека нешто је харам, ама ти си бре брате најмусли и православно досадан сфет. Досадан си како оџа кд запое насабајле, досадан си како була на пазар, досадан си како смрдљиф шиптаp у афтобус, досадан си како Али Ахмети и рамковни барања.
Не престана маките на Берик, плачејки дека не престанаа маките на шиптаpите у Илиридава.
Боли ме кур и за Алаха и за тебе и тфој најчист православан сфет, едноставно сакам да ти кажу дека си едн од најпролиф профил на Кајгану изигравајки најчист православац сс најанти мусли кампању.
Одјеби бре старац.