Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Океј бре Берик бре, около две иљаде пут га имаш пишано муабет "не е ова тема за мене", ама ти ги имаш пишувано тија сфе едно исти муабети низ године, и за харам и за иљадо слични антиислам работе. Веруј ми, девеес посто од форум се слажамо сс тебе ама ти си бре старче ултра досадно и мора да ти кажуено за да не забегаш повише од што си.
Значи малце нагази, ако малце останало сфест у тебе, закочи, досадан си како Ванлок сс Лорд Бебо, како Зурла сс рамну земњу, како Владе сс цигаре, едноставно си предосадан иако не си ти тема едноставно јеби се и види дека Чолка ти ги затфори уста дека не е сфе на муслиња дело, што и да се деси низ Македонију што гу викаш ти Илирида кд е у питање црна хроника.

И никој не покушава да напраи никакфу споредбу, да муслиња су најгадни у сфет, ама слични срања се дешааф и у тфој пјур најчист православан сфет. Такој одјеби сфаку дешафку да гу делиш на религиски кланови. Да, муслиња имаф најглупи изговори дека нешто је харам, ама ти си бре брате најмусли и православно досадан сфет. Досадан си како оџа кд запое насабајле, досадан си како була на пазар, досадан си како смрдљиф шиптаp у афтобус, досадан си како Али Ахмети и рамковни барања.

Не престана маките на Берик, плачејки дека не престанаа маките на шиптаpите у Илиридава.

Боли ме кур и за Алаха и за тебе и тфој најчист православан сфет, едноставно сакам да ти кажу дека си едн од најпролиф профил на Кајгану изигравајки најчист православац сс најанти мусли кампању.
Одјеби бре старац.
Не си ти тој што кажува кој што да пишува. Кога ќе се помириш со тоа, нема да те пука нервоза.
Не е форумов створен за другите да пишат тоа што ти сакаш.

Можеш многу лесно да си го решиш проблемот со игнор копче, наместо да паѓаш во психози.

Евентуално можеш да пријавиш нечие мислење и да се надеваш на бан. Или тоа, или игнор.

Паѓање у несвест од нервоза не ти е добра опција.

А муслиманите праат невидени срања и е пресмешно да се споредуваат со христијанските срања или било чии други. Јас ќе пишувам за тоа од тука до Камчатка, или нема. Моја одлука.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom