Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување

Нема потреба од одбрана... сите го лајкнаа моето мислење, што значи не се слепи луѓево!
Најголемиот шлајм е собран во полиција и образование... (ако изземеме судство и политика)

И ние за вакви давачки плаќаме :cautious:

Па во право е човекот 80% од тие во војска и полиција се со никаква физичка спремност стомаци до колена. Ај овие волци, тигри, ебр итн реално и треба да одат порано во пензија ама обични полицајци и војници реално не заслужуваат да одат рано во пензија
Каков кретен си значи не ми е јасно. Си видел ти војници со стомаци до колена? Нема такви бе другар затоа што има правилник како треба некои работи да изгледаат таму, а МВР е друга приказна. Еве и да ги распуштиме обичните војници да ги оставиме само овие единици како мислиш тие да функционираат и да знаат каде да делуваат без другите придружни елементи? Ќе гледаат на гравчиња? Ама добро јасно ми е дека против вашиот глупав левичарски дух некои работи во тој сектор не може да работат како што треба, па дури и да се врати воен рок :).
Автоматски споено мислење:

Пред 5-6 године кд работа у едн коктел бар, имаше троица колеге, едн џоинташ шарлатан, едн си праеше бело нон стоп и беше тежак женкар, а третиот ни пие ни пуши, има сто бројанице, Исуса га има истетовирано на грб, на Водици се фрљаше по крст, нон стоп идеше по манастири, најчесто на Острошки, верник ипол, дете на место.
Имаше едн пут забава нешто а у гужва лево десно, и мене ми снема 3800 ден. од нофчаник.
Враќасмо детаљно камере и погоди кој беше лопоф :)
Ваљда мисли дека господ ке му прости.

Мислу колко треа да си прост у 21 век да мислиш дека сфи зулуми ги праиф људи од други религие, а тфоја е тај непогрешлива, најчиста, највистинска.
Овј Берик е заслепен и отруен од анти ислам. Мислу и ја ги нејќу ич муслиња, ама сфак фтор пост да ти е они па они.
Страшно.
Тие таквите со крстачите, тетоважите со религски и патриотски мотиви и црвените беретки (за кои појма немаат што значат) се најотепаните што ги имам запознаено. Затоа имаме вакви ситуации како оваа кај нас во Битола или со стариот во Охрид. Сега во тренд им е коњи да купуваат и коњаници да одат за Крушево секој 2ри Август.

Последно уредено:
Каков кретен си значи не ми е јасно. Си видел ти војници со стомаци до колена? Нема такви бе другар затоа што има правилник како треба некои работи да изгледаат таму, а МВР е друга приказна. Еве и да ги распуштиме обичните војници да ги оставиме само овие единици како мислиш тие да функционираат и да знаат каде да делуваат без другите придружни елементи? Ќе гледаат на гравчиња? Ама добро јасно ми е дека против вашиот глупав левичарски дух некои работи во тој сектор не може да работат како што треба, па дури и да се врати воен рок :).

Кретен е тој што те направил, наместо да го измава на некој камен. Да сум видел и знам еден куп “професионални“ војници со 20-30 кила вишок на себе, кај полицијата ситуацијата е уште полоша. Не можеа да истрчаат 2км битно „поминаа“ на физичките проверки со мито од 4-5000 евра за да ги примат во полиција, па купија дипломи и сега станаа инспектори и на ваков треба бенефициран стаж..

Воен рок ќе враќал а вода немаат редовно, шуга во 2026 фатија војници а касарниве со пола метро трева не можат ни да искосат :rolleyes:

Кретен е тој што те направил, наместо да го измава на некој камен. Да сум видел и знам еден куп “професионални“ војници со 20-30 кила вишок на себе, кај полицијата ситуацијата е уште полоша. Не можеа да истрчаат 2км битно „поминаа“ на физичките проверки со мито од 4-5000 евра за да ги примат во полиција, па купија дипломи и сега станаа инспектори и на ваков треба бенефициран стаж..

Воен рок ќе враќал а вода немаат редовно, шуга во 2026 фатија војници а касарниве со пола метро трева не можат ни да искосат :rolleyes:
Каде фатиле шуга? На некој комуњарски портал можеби.

Каде фатиле шуга? На некој комуњарски портал можеби.

И ова го препишавте на комуњарска пропаганда, браво за секоја своја неспособност - обвини друг.

И ова го препишавте на комуњарска пропаганда, браво за секоја своја неспособност - обвини друг.

Сдс кога беа немаше шуга :kafence:

Тие таквите со крстачите, тетоважите со религски и патриотски мотиви и црвените беретки (за кои појма немаат што значат) се најотепаните што ги имам запознаено. Затоа имаме вакви ситуации како оваа кај нас во Битола или со стариот во Охрид. Сега во тренд им е коњи да купуваат и коњаници да одат за Крушево секој 2ри Август.
Кажи ми дека работиш во АРМ или МО без да ми кажеш кај работиш.. :unsure:

У реду е, и @Klinton пискара таму у некоја канцеларија...

Сдс кога беа немаше шуга :kafence:
Немаа шуга, ама во АРСМ ги прекрстија само :cautious:

Мислу колко треа да си прост у 21 век да мислиш дека сфи зулуми ги праиф људи од други религие, а тфоја е тај непогрешлива, најчиста, највистинска.
Овј Берик е заслепен и отруен од анти ислам. Мислу и ја ги нејќу ич муслиња, ама сфак фтор пост да ти е они па они.
Страшно.
Не е ова тема за мене, збориме тука за муслиман кој ја убил жена му затоа што сакала да слави роденден на детето, а тоа според него je haram. И сега вие покушавате да направите споредба со некој пијаница или пробисвет, со кој знае какви психози, кој ја тепал или убил жена му, со тој лик, кој сметал дека славење роденден на дете ќе го навреди Алах и затоа мајката на детето, треба да се убие.

Не е тема за мене.

Не сум ќор ко за почеток :cautious:

Второ, да пукне нешто, прво тие "професионалните" ќе избегаат гз преку глава! Веч виџено..
Не живеам во МК подолго време така што не знам од каде ти текнуваат некои работи.

Не живеам во МК подолго време така што не знам од каде ти текнуваат некои работи.
Ај се вратиме на темава.. а арм, мвр и остали партиски дувла, за некоја друга тема.. иако ни тогаш не би ги расправал повеќе од што заслужуваат!

Не е ова тема за мене, збориме тука за муслиман кој ја убил жена му затоа што сакала да слави роденден на детето, а тоа според него je haram. И сега вие покушавате да направите споредба со некој пијаница или пробисвет, со кој знае какви психози, кој ја тепал или убил жена му, со тој лик, кој сметал дека славење роденден на дете ќе го навреди Алах и затоа мајката на детето, треба да се убие.

Не е тема за мене.
Океј бре Берик бре, около две иљаде пут га имаш пишано муабет "не е ова тема за мене", ама ти ги имаш пишувано тија сфе едно исти муабети низ године, и за харам и за иљадо слични антиислам работе. Веруј ми, девеес посто од форум се слажамо сс тебе ама ти си бре старче ултра досадно и мора да ти кажуено за да не забегаш повише од што си.
Значи малце нагази, ако малце останало сфест у тебе, закочи, досадан си како Ванлок сс Лорд Бебо, како Зурла сс рамну земњу, како Владе сс цигаре, едноставно си предосадан иако не си ти тема едноставно јеби се и види дека Чолка ти ги затфори уста дека не е сфе на муслиња дело, што и да се деси низ Македонију што гу викаш ти Илирида кд е у питање црна хроника.

И никој не покушава да напраи никакфу споредбу, да муслиња су најгадни у сфет, ама слични срања се дешааф и у тфој пјур најчист православан сфет. Такој одјеби сфаку дешафку да гу делиш на религиски кланови. Да, муслиња имаф најглупи изговори дека нешто је харам, ама ти си бре брате најмусли и православно досадан сфет. Досадан си како оџа кд запое насабајле, досадан си како була на пазар, досадан си како смрдљиф шиптаp у афтобус, досадан си како Али Ахмети и рамковни барања.

Не престана маките на Берик, плачејки дека не престанаа маките на шиптаpите у Илиридава.

Боли ме кур и за Алаха и за тебе и тфој најчист православан сфет, едноставно сакам да ти кажу дека си едн од најпролиф профил на Кајгану изигравајки најчист православац сс најанти мусли кампању.
Одјеби бре старац.

Дознав, од твоите е ;)
Од тие многу побожни шо се, секој втор пост му е со икони Господи помилуј, не пропуштаат да одат Бигорски, тетоважи со крстови а уствари најголеми дилери, тепачи на жени, наркомани и пијаници.
Ликот има жена и дете, пред скоро и крштевка правеше, тоа се тие традиционални вредности, така да Берик извини вака што ќе те разочарам :smirce:
Христијанин наѓомити е ама со то презиме не ми се верва дека е македонец

Back
На врв Bottom