Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Не е свесен, очигледно дрогата му го има навистина испиено умот. Ете, во судница пуштаат видео на кое се гледа како ја тепа Ивана, а он на обвинителна клупа се смее како ретардиран. Ти личи тоа на нормален човек? Не само што не покажува каење, туку и се однесува ко ништо да не се случило.
Свесен е тој туку пробва да изиграва жртва пред народот и пред судот као не сум јас крив ме местат, затоа и клима насекое со главата и се смее како ретардиран.
Не му е гајле дека ќерка си закопа, ако му било дојдено до ќерката немало да ја малтретира мајката и да ја доведи на раб на лудило.

Ко ќе ми текни дека тука имаше ликови кои велеа ами тој можи е ваков таков ама можеби ќеркичката си ја сакал, алоооо свесни сте шо зборате бе ? Кој нормален ќе крени рака на мајката на сопственото дете ако вистински го сака ? Не збораме за обична расправија туку константно тепање и омаловажување и тоа пред очите на детето, со самиот тој чин го повредувал и детето и тука нема апсолутно допирна точка со татковска љубов.

Да ви се плукнам јас во тие семејни вредности шо ги верглате насекое а насекаде семејни насилства, убиства, обљуба врз сопствени чеда, курварлок, наркомани и алкохоличари, зато светот у курац е ојден, не не крепи земјата поќе вакви никакви, и Господ кренал раце од нас.

Кој нормален ќе крени рака на мајката на сопственото дете ако вистински го сака
Po tvojata logika znaci nikoja normalna zena nema da odi vo svaleraj ako vistinski si go saka svoeto dete, oti so samiot toj cin go povreduvala deteto i tuka nema apsolutno dopirna tocka so majcinska ljubov.

Back
На врв Bottom