- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 18.586
- Поени од реакции
- 21.930
Свесен е тој туку пробва да изиграва жртва пред народот и пред судот као не сум јас крив ме местат, затоа и клима насекое со главата и се смее како ретардиран.Не е свесен, очигледно дрогата му го има навистина испиено умот. Ете, во судница пуштаат видео на кое се гледа како ја тепа Ивана, а он на обвинителна клупа се смее како ретардиран. Ти личи тоа на нормален човек? Не само што не покажува каење, туку и се однесува ко ништо да не се случило.
Не му е гајле дека ќерка си закопа, ако му било дојдено до ќерката немало да ја малтретира мајката и да ја доведи на раб на лудило.
Ко ќе ми текни дека тука имаше ликови кои велеа ами тој можи е ваков таков ама можеби ќеркичката си ја сакал, алоооо свесни сте шо зборате бе ? Кој нормален ќе крени рака на мајката на сопственото дете ако вистински го сака ? Не збораме за обична расправија туку константно тепање и омаловажување и тоа пред очите на детето, со самиот тој чин го повредувал и детето и тука нема апсолутно допирна точка со татковска љубов.
Да ви се плукнам јас во тие семејни вредности шо ги верглате насекое а насекаде семејни насилства, убиства, обљуба врз сопствени чеда, курварлок, наркомани и алкохоличари, зато светот у курац е ојден, не не крепи земјата поќе вакви никакви, и Господ кренал раце од нас.