Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Не е свесен, очигледно дрогата му го има навистина испиено умот. Ете, во судница пуштаат видео на кое се гледа како ја тепа Ивана, а он на обвинителна клупа се смее како ретардиран. Ти личи тоа на нормален човек? Не само што не покажува каење, туку и се однесува ко ништо да не се случило.
Свесен е тој туку пробва да изиграва жртва пред народот и пред судот као не сум јас крив ме местат, затоа и клима насекое со главата и се смее како ретардиран.
Не му е гајле дека ќерка си закопа, ако му било дојдено до ќерката немало да ја малтретира мајката и да ја доведи на раб на лудило.

Ко ќе ми текни дека тука имаше ликови кои велеа ами тој можи е ваков таков ама можеби ќеркичката си ја сакал, алоооо свесни сте шо зборате бе ? Кој нормален ќе крени рака на мајката на сопственото дете ако вистински го сака ? Не збораме за обична расправија туку константно тепање и омаловажување и тоа пред очите на детето, со самиот тој чин го повредувал и детето и тука нема апсолутно допирна точка со татковска љубов.

Да ви се плукнам јас во тие семејни вредности шо ги верглате насекое а насекаде семејни насилства, убиства, обљуба врз сопствени чеда, курварлок, наркомани и алкохоличари, зато светот у курац е ојден, не не крепи земјата поќе вакви никакви, и Господ кренал раце од нас.

Кој нормален ќе крени рака на мајката на сопственото дете ако вистински го сака
Po tvojata logika znaci nikoja normalna zena nema da odi vo svaleraj ako vistinski si go saka svoeto dete, oti so samiot toj cin go povreduvala deteto i tuka nema apsolutno dopirna tocka so majcinska ljubov.

Po tvojata logika znaci nikoja normalna zena nema da odi vo svaleraj ako vistinski si go saka svoeto dete, oti so samiot toj cin go povreduvala deteto i tuka nema apsolutno dopirna tocka so majcinska ljubov.
И тоа е точно, ама нема споредба со физичко насилство.
Нешто да бекниш за снимките на овој лешперот или само Ивана ќе ја кудиме

Ако не ти е јасно владе учк и пар клошари ја релативизираат темата, како Ивана била лошата а овој наркоманот бил само несфатен од светот затоа што и нив ги делат пар ракии и неколку караници од тоа да си ја исшамараат жената.

Доброто е што ова е хипотетчки, нормални жени не се спанџуваат со ропаци али ипак алармантно е што на форумов вријат вакви ликови.

100 страни испишавте за деструктивни low лајфери, кои едноставно незнаат да се извлечат од тој маѓепсан круг на насилство, дроги и мизерија. Додај ги овде и имбецилите од мвр со ментален склоп на шимпанзо, и епилогот е тој.

Единствена греота овде е девојчето шо имала таква лоша судбина овие двајца да и се паднат родители.

Nema sporedba so fizicko nasilstvo ?
Ok mozam jas i podobro.
Nikoja normalna zena ako si go saka svoeto dete nema da si go frli niz balkun od sesti oti so samiot toj cin go povreduvala deteto i tuka nema apsolutno dopirna tocka so majcinska ljubov.
Vaka podobro e ?
Ne, ete vie ste tuka slozno horski blekate i ja pravite gospozata svetec. Mislam dovolno e.

Nema sporedba so fizicko nasilstvo ?
Ok mozam jas i podobro.
Nikoja normalna zena ako si go saka svoeto dete nema da si go frli niz balkun od sesti oti so samiot toj cin go povreduvala deteto i tuka nema apsolutno dopirna tocka so majcinska ljubov.
Vaka podobro e ?
Ne, ete vie ste tuka slozno horski blekate i ja pravite gospozata svetec. Mislam dovolno e.
Никој не го оправда тој чин да скокни од балкон со се дете ама не те прочитав нигде да напишиш нешто за тој мрсулот, брат роден да ти беше ќе бекнеше нешто, мислам доволно е ;)
Ама ако млад си, ќе ти дај Господ ќерка ќе те видам тогаш како ќе коментираш

Ако не ти е јасно владе учк и пар клошари ја релативизираат темата, како Ивана била лошата а овој наркоманот бил само несфатен од светот затоа што и нив ги делат пар ракии и неколку караници од тоа да си ја исшамараат жената.

Доброто е што ова е хипотетчки, нормални жени не се спанџуваат со ропаци али ипак алармантно е што на форумов вријат вакви ликови.
A sepak realnosta kazuva sosem nesto drugo. Jas nemam videno ili slusnato za ropak, diler, nasilnik, mafijas itn itn da ne vrti barem nekolku okolu nego i uste minimum duplo cekaat da im dojde redot. Od druga strana inceli ko tebe picka so oko so nemaat videno gi ima so lopata da gi rinis. Ali od kade ti bi go znael toa koga forumot ti e edinstvenara realnost so ja znaes i citas tuka prikazni na zenite majki kralici kako tie mislat deka treba. I pazi mislat deka taka treba, a ne deka taka pravat. Ne e toa edno te isto.
Mal sovet ke ti dadam, cisto deka te citam vaka naiven i smotan i mi pagja malce zal iskreno da ti kazam
Zena to so mu se mota niz glata, toa sto javno go zbora i toa sto ke go napravi najcesto vrska nema edno so drugo :toe:
Автоматски споено мислење:

Никој не го оправда тој чин да скокни од балкон со се дете ама не те прочитав нигде да напишиш нешто за тој мрсулот, брат роден да ти беше ќе бекнеше нешто, мислам доволно е ;)
Ама ако млад си, ќе ти дај Господ ќерка ќе те видам тогаш како ќе коментираш
Bas naprotiv site vie go opravdavte toj cin i go relativizirate do beskraj i uste toa go pravite so sekoj vas post.
Da ti vadam citati sakas ?

A sepak realnosta kazuva sosem nesto drugo. Jas nemam videno ili slusnato za ropak, diler, nasilnik, mafijas itn itn da ne vrti barem nekolku okolu nego i uste minimum duplo cekaat da im dojde redot. Od druga strana inceli ko tebe picka so oko so nemaat videno gi ima so lopata da gi rinis. Ali od kade ti bi go znael toa koga forumot ti e edinstvenara realnost so ja znaes i citas tuka prikazni na zenite majki kralici kako tie mislat deka treba. I pazi mislat deka taka treba, a ne deka taka pravat. Ne e toa edno te isto.
Mal sovet ke ti dadam, cisto deka te citam vaka naiven i smotan i mi pagja malce zal iskreno da ti kazam
Zena to so mu se mota niz glata, toa sto javno go zbora i toa sto ke go napravi najcesto vrska nema edno so drugo :toe:
Автоматски споено мислење:

Bas naprotiv site vie go opravdavte toj cin i go relativizirate do beskraj i uste toa go pravite so sekoj vas post.
Da ti vadam citati sakas ?
Теши се владе, јас деца растам ми помина времето на бркање пички. Инцелот си ти, тешко ропачиште, пичка јас се кладам дека у живо немаш видено а камоли работено.

Неможам да разберам како во целава трагедија не се коментира најстрашното нешто,а тоа е девојчето.

Еве гледам тука се пишува дека ''никој не го оправдувал тоа''. Па знаеме сите дека никој не го оправдува тоа,ама се дава премала важност на тој чин.

Смртта на детето на најголемата трагедија,се друго е помалку важно.

Замислете ги само последните секунди од нејзиниот живот. "Ја зема мама во раце,најбезбедната прегратка на цел свет,и ја фрла од 6ти,во директна смрт".
Детето немало каде,немало друг пат освен родителите. Немало шанси да се спаси, пошто и верувала на мама.

Се надевам дека гадов ќе скапа у затвор,а онаа ќе скапа у пеколот.

Теши се владе, јас деца растам ми помина времето на бркање пички. Инцелот си ти, тешко ропачиште, пичка јас се кладам дека у живо немаш видено а камоли работено.
Ako stignav jas so tebe da se tesam, svrsiv rabota :facepalm:

Back
На врв Bottom