Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Тетоважите се добар приказ за психичката состојба на особата. Што повеќе тоа поголем хаос во главата имаат.
Od druga strana ti vajda nemas tetovazha, ama ne bi ja sakal tvojata psihicka sostojba :D

Фала ти многу <3

Така ви се чини вас дека е на СВЕ.
Ама и статистиките покажуваат бе луѓе.
Ја утреден да имам син, два сина, ќе ги воспитам дека со ќутек ништо не се решава.
И да те извара, и да те лаже. Абе сите еден ден ќе одговараме негде.
Мој син да истепа нечива ќерка? Е тогаш ја ќе тепам.
Јас лично сум имала проблем со психопат.
Првата ГОДИНА беше супер. После сите си го покажуваат лицето.
Затоа реков погоре, не сите одма се покажуваат. И треба чување.
На некои од далеку им се гледа и им се познава. Некои се тивка вода, ќе ти се напика под кожа. И после кога ќе му флипне свичот, друг човек.
Е сега кога ќе се затрескаме, тука е тешкото. Некои бираат да избегаат, некои за жал мислат дела тоа е љубов. Некои немаат кај да бегаат, или комј да се обратат.

Машки другари постојат. Не сите може да ни бидат другари. Ама убаво е како женско, еве ја немам ни брат ни сестра. Знам дека имам на кого да се обратам за помош ако неќам да ги стресирам дома. Или ако не можам сама да се разберам.
Ја секогаш пробувам сама, и со убаво. Еднаш до два пати. После два пати ако не се разбереме, кој ти ем :D
Не може со психопат цела година да ти е супер, преиспитај се темелно. Шансите пак со таков да се најдеш ти се многу големи, уствари ја ќе ти предвидам дека пак со таков ќе се најдеш. Проблемот не е у него, проблемот е у тебе.

Во општество каде машките се третирани како гомна дно дна без никаков респект, некој и даље дроби за некаков феминоцит..Испаѓа дека постои некаков заговор направен од мажите за ликвидација на се што е женско..какви болни луѓе мајко мила..
Не знам како ги гледаш работите доволно е да читнеш низ темиве еве на форумов, додека се живи, сите жени се курви, сами се виновни, одат по лоши момци, а кога ќе ги убие некое копиле што очигледно дели 90 посто од ставовите, тој е психопат, па зошто институциите не реагираат итн, нема крај.
Самиот факт дека години уназад го бранеле психопатов со историја на тепање се женско, вклучително и мајка му, е образ на менталитетот.

Не знам како ги гледаш работите доволно е да читнеш низ темиве еве на форумов, додека се живи, сите жени се курви, сами се виновни, одат по лоши момци, а кога ќе ги убие некое копиле што очигледно дели 90 посто од ставовите, тој е психопат, па зошто институциите не реагираат итн, нема крај.
Самиот факт дека години уназад го бранеле психопатов со историја на тепање се женско, вклучително и мајка му, е образ на менталитетот.
Samo sto tipov ne gi delel stavovite so clenovite od kajgana. Na skala -ako oni se tuka, on bil vo Kina.
Tipot operiral vrz tie sto zborat za femicid sea, verojatno pola nevladini gi prosol.

Imas sliki od FB, pogodi koj go branel najvise, devojki i kvazi pederi. Normalno masko ne bi ni prael muabet so ovoj, za sto kje zbori?

Не може со психопат цела година да ти е супер, преиспитај се темелно.
Може, ако си на возраст од 13-18 години. Сите се палат на бед бојс на таа возраст.

85% од луѓенцата низ СкУпје имаат нешто "урбано". Многу роба кружи во тие "урбани" кругови чоече.
Апсолутно не е така. Дали 0,1% од скопјани одговараат на описов. Воглавно се некои од централното подрачје (во поново време голем дел од нив се и доселени тука), кои се напикани по геј либтардско феминистички организации спонзорирани од европски фондови. Или се занимаваат со цртање/графички дизајн/мода или се менаџерки по дискава и посредуваат при дилање бело. Сите се џанаци, не се нешто ултра богати, само водат таков живот, без обврски. Не работиш ништо конкретно, не основаш фамилија (или во ретките случаи каде што го прават тоа, ептен ми е жал за начинот на кој ги растат децата), чмаеш по цел ден по дебар маалските кафичи, користиш излитени фрази и то је то.

Нула од пост
As usual :D

Samo sto tipov ne gi delel stavovite so clenovite od kajgana. Na skala -ako oni se tuka, on bil vo Kina.
Tipot operiral vrz tie sto zborat za femicid sea, verojatno pola nevladini gi prosol.
Сакам да кажам дека премногу е нормализирано она "жените се курви" психолошки веднаш ги ставаш на пониска вредност. И кога некој со слаб ментален склоп што живее опкружен од таа мантра, ќе убие некоја, сите се шокираме.

Нивен со женска му бил Шортбас.
Башка беше у 0.10 Хармони. Имаат свои колекции алишта, за скејтање ствари. И имаат кафич, не знам дали уште постои, до Дринкерс карши Соборна. Буквално еден до друг се, ама не личи на кафич.
И некое Платформс ми го спомнаа. Ама не знам што е тоа
Причината заради која што прашувам чие дете бил, со што се бавел и слично не е дека спинувам приказни како што посочи некој погоре. Туку овие бизниси кој ги набројуваш екплодирале по 2017 година, а џанкеров бил потврдено од лица кои знаат голем залагач во шарената револуција. Чудно како јас знам лично само дваесетина такви кои од активисти во шарена или деца на активисти наеднаш станаа гуруа и претприемачи. Ќе набројам само неколку општо познати- шареното лигувче Демијан, синот на Шилегов, Павле Богоевски...

Сакам да кажам дека премногу е нормализирано она "жените се курви" психолошки веднаш ги ставаш на пониска вредност. И кога некој со слаб ментален склоп што живее опкружен од таа мантра, ќе убие некоја, сите се шокираме.
Vo negov krug sigurno ne se zborelo taka, taka da toa vlijanie go nemalo.Ednostavno po priroda si bil takov.
Sosema sprotivno od povekjeto kajgana likovi koj zborat deka zenite se kurvi, koj ne ni doprele sevojka a ne pa da napadnat.

Ako me prasas mene, lovel mladi i neiskusni devojki. Trebalo nekoj tatko da go resi so vreme i sea nemase da go praime muabetot. Ili nekoja godina zatvor da olabavi. Kajgana forum nema vrska so slucajot.

Може, ако си на возраст од 13-18 години. Сите се палат на бед бојс на таа возраст.
Да, ама тоа се кратки авантури у тој период....ова една година траело. Претоставувам дека типот бил нарцис, сигурно добро изгледал и по нејзин вкус а и по вкус на сите околу неа па она се гордеела што била со таков. Таа е таа приказна, ќе начека некој таков жртва и касапење имаш, душата ќе и ја извади.

Не може со психопат цела година да ти е супер, преиспитај се темелно. Шансите пак со таков да се најдеш ти се многу големи, уствари ја ќе ти предвидам дека пак со таков ќе се најдеш. Проблемот не е у него, проблемот е у тебе.
Абе супер све.
Супер.
Дур не го чуе првото НЕ.
Буквално ми викаше ,,ја не знам за не”
Среќа шо ми фали даска во главата. Да видиш како се научи.
Тоа кај мене не пали. Ја за да се заштитам себеси сѐ ќе направам. Нема не, кај мајка ти дома.
Автоматски споено мислење:

Причината заради која што прашувам чие дете бил, со што се бавел и слично не е дека спинувам приказни како што посочи некој погоре. Туку овие бизниси кој ги набројуваш екплодирале по 2017 година, а џанкеров бил потврдено од лица кои знаат голем залагач во шарената револуција. Чудно како јас знам лично само дваесетина такви кои од активисти во шарена или деца на активисти наеднаш станаа гуруа и претприемачи. Ќе набројам само неколку општо познати- шареното лигувче Демијан, синот на Шилегов, Павле Богоевски...
Лелел
Ај не можевте и овде политика да донесете…
Бог да чува.
Никој нигде не го збори тоа. Типот и неговите ги малтретирал. Не бил океј со главата.
Нема везе ни со тетоважи ни со шарена.
Башка усисавал бело.
Знаеш колку ги има што мислат дека се Бог и батина? Баш вакви црви? А мускулчињата атрофирани од дрога, една циганска да му стегнеш вилицата ќе му се размести.
Немало кој само.

Абе супер све.
Супер.
Дур не го чуе првото НЕ.
Тоа кај мене не пали. Ја за да се заштитам себеси сѐ ќе направам. Нема не, кај мајка ти дома.
Он протнал многу пати и покрај твоето не....откако се набилдало незадоволство кај тебе ти си реагирала.

Abe ama mu eksplodirale biznisite, Shortbas pogotovo :D Pretpriemac i guru prav.

Ovoj i Silegov edino zaednicko im e vajda so glasale za sdsm u 2016. Nema u sekoj slucaj zagovor i politika, okabavi malce.

Vo negov krug sigurno ne se zborelo taka, taka da toa vlijanie go nemalo.Ednostavno po priroda si bil takov.
Sosema sprotivno od povekjeto kajgana likovi koj zborat deka zenite se kurvi, koj ne ni doprele sevojka a ne pa da napadnat.

Ako me prasas mene, lovel mladi i neiskusni devojki. Trebalo nekoj tatko da go resi so vreme i sea nemase da go praime muabetot. Ili nekoja godina zatvor da olabavi. Kajgana forum nema vrska so slucajot.
Премногу се фаќаш на тоа кајгана форум, не можам да ти ја доловам поентата.

Абе супер све.
Супер.
Дур не го чуе првото НЕ.
Автоматски споено мислење:

Лелел
Ај не можевте и овде политика да донесете…
Бог да чува.
Никој нигде не го збори тоа. Типот и неговите ги малтретирал. Не бил океј со главата.
Нема везе ни со тетоважи ни со шарена.
Башка усисавал бело.
Знаеш колку ги има што мислат дека се Бог и батина? Баш вакви црви? А мускулчињата атрофирани од дрога, една циганска да му стегнеш вилицата ќе му се размести.
Немало кој само.
Не биди толку сигурна оти со будали неможеш на крај да излезеш, колку и да си умна, силна, пак ти ке го извлечеш подебелиот крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom