Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам што им е, остави ги ајде. И оние неколку разумни мажи забегале на темава. Релативизираат и го искривуваат муабетов. Ќе си премолчиш некогаш тоа што имаш да го кажеш за мир во куќа и тоа е.На вакви глупости шо се тресат. Не може.
Уште позастрашувачки.
Сега дали женава знаела дека мањаков е наркоман? Ако знаела зошто прифатила брак со таков лик?
Ete domakjince cupe, pravilno patrijahalno vospitano, a ne ko ovie drugite feministkive so ne znat koga da zakjutat, usta da zatvoratНе знам што им е, остави ги ајде. И оние неколку разумни мажи забегале на темава. Релативизираат и го искривуваат муабетов. Ќе си премолчиш некогаш тоа што имаш да го кажеш за мир во куќа и тоа е.

Кафе на сонце и уживај.Не знам што им е, остави ги ајде. И оние неколку разумни мажи забегале на темава. Релативизираат и го искривуваат муабетов. Ќе си премолчиш некогаш тоа што имаш да го кажеш за мир во куќа и тоа е.
Тоа е душеее, кога дијагнозата е инат и суета, нема лек.Ete domakjince cupe, pravilno patrijahalno vospitano, a ne ko ovie drugite feministkive so ne znat koga da zakjutat, usta da zatvorat
Nemoj nemoj Dambi so vakvi muabeti, ke si ja rasipis petkata. Ostaj me ti mene, jas i taka sum na los glasДел од аргументите се лесно пласирани, и мора детално да се истражат. Мора. Ја бутнал по скали. Океј, ако го земеме како правен факт, и нанел телесни повреди, прашање е дали било намерно или не. Ако останала без свест, бил должен да и пружи помош, зошто и не е натоварен и за ова дело? Или можеби стоела пред него и не му давала да помине, и тоа е можно. Не е оправдување, ама тоа се различни степени на вина, дури и ако му била ограничена слободата на движење речиси секој би го турнал попречувачот. Затоа треба темелна истрага.

Имам петка само на едната рака!Nemoj nemoj Dambi so vakvi muabeti, ke si ja rasipis petkata. Ostaj me ti mene, jas i taka sum na los glas![]()
Ако тргнеме по истата логика на експертските мислења и ги разбираме жените кои не пријавуваат семејно насилство и остануваат во насилна средина, треба да ги разбираме и мажите кои се насилни према нивните жени, бидејќи како што дознавме од сведоци и луѓе кои го познаваат мажот, тој бил дел од иста таква средина каде неговиот родител бил исклучително суров и насилен према него. Нели тоа е олеснителна околност што нели би требало да ја земеме во предвид? Или оправдувањата одат само кај жените?Самата жртва нема, бидејќи и жртвите сами најчесто не пријавуваат, има и експертски мислења на тематикава зошто е тоа така.