Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување

Како, како да не ти зоврие крвта, да не ти дојде сѐ по список?

Многу болен народ за толку мала површина..
Кое е селото може да дознаеме ?
Кој скоро го читал куранот и добил инспирација од педопророкот ?

Кое е селото може да дознаеме ?
Кој скоро го читал куранот и добил инспирација од педопророкот ?
A1 и косовската tv21 (ги пратам) строго применуваат двојни аршини при селекција на вести што ќе ги објават. На пример, имаат вест за у источна Македонија дека некој превртил канта за ѓубре, али немаат ама баш ништо што на било каков начин ќе ги инкриминира Албанците. А1 нема шанси името на селото да го напишат.

Ovaj burevesnik izjavuva deka sinot Cifliganec ne umrel od soobrakajka vo Brno, deka e ubien poradi grevovite na stariot vampir.... ima ludi komentari na ovie statusi....kolku e toa vistina?

Ovaj burevesnik izjavuva deka sinot Cifliganec ne umrel od soobrakajka vo Brno, deka e ubien poradi grevovite na stariot vampir.... ima ludi komentari na ovie statusi....kolku e toa vistina?
И ја баш сакав да зборнеме овде. Ама ај шкакљива тема е.
Не знам ја за Зоран шо да кажам ама иам една премиса: да збореше невистини или клетви, или ќе го утепаа досеа или ќе лежеше дебело.
Навртен му е и на Хари. Два деца читам што превари праел.
Еве пример Зоран лаже. Зашо никој досега не го пријавил пример?
Им фуфа?
Од сите има број. Ама си пиша човекот дека им е накрвен на многумина. И дека ќе тресе.

Воедно, за Душко, викаат некои па стварно немало нигде вест или видео. Ама па си реков, може Ванчо дебело ќеширал по Чешка да не искочи видео као гине син му. Мада колку и да плаќа, пак ќе искочи ако треба.

И ја баш сакав да зборнеме овде. Ама ај шкакљива тема е.
Не знам ја за Зоран шо да кажам ама иам една премиса: да збореше невистини или клетви, или ќе го утепаа досеа или ќе лежеше дебело.
Навртен му е и на Хари. Два деца читам што превари праел.
Еве пример Зоран лаже. Зашо никој досега не го пријавил пример?
Им фуфа?
Од сите има број. Ама си пиша човекот дека им е накрвен на многумина. И дека ќе тресе.

Воедно, за Душко, викаат некои па стварно немало нигде вест или видео. Ама па си реков, може Ванчо дебело ќеширал по Чешка да не искочи видео као гине син му. Мада колку и да плаќа, пак ќе искочи ако треба.

Каква и (дез)информација да доаѓа од кујната на Зоран Божиновски мора да се земе во предвид исклучиво и само со апсолутна резерва.

За почеток овој човек отворено и јавно има потврдено дека за отворањето на неговиот Интернет портал Буревесник бил финансиран од Џорџ Сорос преку неговиот институт Отворено општество - доволно за да биде отпишан уште од самиот почеток.

Но пред да биде отпишан Божиновски, треба да се земе во предвид и фактот дека во суд има признаено дека прифатил пари од Минчо Јорданов за да не објавува текстови поврзани со неговите бизниси, почнувајќи со Бетон. Дали станувало збор за поткуп од страна на бизнисмен или уцена, останува Божиновски да го прашате.

И за крај пред отпишување, Божиновски слична приказна раскажува и за смртта на Тоше Проески: дека бил убиен, а сообраќајната несреќа кај Нова Градишка била исценирана за да нема потреба да се прави обдукција на телото на загинатиот и со тоа да се прикријат секакви траги од убиството. Нарачателите на убиството наводно биле балкански наркобосови кои сакале Проески да ги забавува за Божиќ 2007 во Будва, а неговата менаџерка Лилјана Петровиќ наводно без знаење на Проески потпишала договор во негово име, но Проески и` писнал и го раскинал договорот, па затоа наркобосовите одлучиле да го убијат.

Божиновски отворено и јавно ги поддржуваше плавите жолтици и до денешен ден нема објавено ниту и од информација за 8-те пвеводбенички пратенички легенди кои гласаа за анти-македонските уставни измени во 2019 година. Ако Викиликс објави информации за црниот фонд на гејлада за поткупување на странски политичари, неверојатно е Божиновски да нема такви информации и никогаш да не објави ниту и од информација за платите кои зајко кукурајко и неговите соучесници си ги искеширале во замена за усвојување на анти-македонските уставни измени во 2019 година.

Завршен заклучок: Уличните кучиња и мачки се поверодостојни новинари во споредба со Зоран Божиновски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom