Црн Хумор

Влах пред умирање прави муабет со син му:
-Тука е мајка ти?
-Да.
-Сестра ти?
-Да тука е.
-Брат ти?
-Да тато сите сме тука.
-Епа зошто свети ламбата во другата соба?

Студенти на ДИФ имале натпревар во трчање и еден од нив ги соборил сите државни, олимписки, дури и светски рекорди. По натпреварот еден негов колега му вика: "Абе не знаев дека си толкав БУБАЛИЦА".

Оди некој човек од седумдесет и кусур години на лекар на редовна контрола. По прегледот докторот му вика:
- Вие сте сосема здрав, дали така и се чувствувате?
- Да докторе, се чувствувам одлично, а и мора да се пофалам дека мојата 25-годишна сопруга чека дете од мене и е во 3-ти месец.
- Дали сте сигурни во тоа?
- Секако докторе, зошто да не.
- Е па, чекајте да ви кажам една кратка приказна во врска со ова. Си бил еден страствен ловец и секој ден одел на лов. Но, еден ден брзајќи од дома, наместо да ја земе пушката тој земал чадор. Шетајќи така низ шумата пред него излегла мечка. Тој го грабнал чадорот, нанишанил, пукнал и ја убил!
- Ама докторе, како ја утепал мечката со чадор, мора некој друг да ја пукнал!?
- Е па видете токму тоа и јас сакам да ви кажам.

Оди некој човек од седумдесет и кусур години на лекар на редовна контрола. По прегледот докторот му вика:
- Да докторе, се чувствувам одлично, а и мора да се пофалам дека мојата 25-годишна сопруга чека дете од мене и е во 3-ти месец.
- Е па, чекајте да ви кажам една кратка приказна во врска со ова. Си бил еден страствен ловец и секој ден одел на лов. Но, еден ден брзајќи од дома, наместо да ја земе пушката тој земал чадор. Шетајќи така низ шумата пред него излегла мечка. Тој го грабнал чадорот, нанишанил, пукнал и ја убил!
:pos2::pos2::pishtoldz

:pos::pos::pos:

Како се вика куче со две нозе?
-Како и да го викаш, нема да дојде!

Трпе и Гоце се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по краткиот пат, преку гробишта. Само што влегле на гробишта, слушаат тие силно удирање. Се преплашуваат и двајцата, па ѕиркаат лево, десно да видат од каде доаѓа тропањето. Кога, ете го позади една грмушка човек со чекан и длето удира по една надгробна плоча. На двајцава и олеснува, а Трпе проговорува:
- Господи, колку не исплаши, мислевме дека си некој дух! Па, добро бе човеку, што правиш волку касно на гробишта?
Човеков одговара:
- Будалите ми го згрешиле името!

Што е полошо од едно бебе во контејнер?

- Едно бебе во два контејнера:devil3:

Секоја фамилија треба да има по 3 деца. Ако едниот е гениј, другите двајца да можат да го издржуваат.

Седи зајакот тажен на шанк а пред него една кригла пиво.
Дошол дабарот да го позаебава ама он не мрднал само гледал во пивото.
Дабарот на финта му го зел пивото и го испил.
А зајакот на тоа вели со тажен глас :
- Ту у пи*ку матер, денес ми е стварно лош ден, ништо не ми оди од рака.
Прво пробувам со пиштол - нема куршуми , пробувам да се обесам - се кине јажето.
Со последните пари купувам пиво и ставам отров во него и да не веруваш, ми го снема од пред нос !!!

сори за офф, Human кажи рецепт како ги направи тие 1,494мислења :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: од oктомври

Влах пред умирање прави муабет со син му:
-Тука е мајка ти?
-Да.
-Сестра ти?
-Да тука е.
-Брат ти?
-Да тато сите сме тука.
-Епа зошто свети ламбата во другата соба?

:pos2::pos2::pos2::pos2:

сори за офф, Human кажи рецепт како ги направи тие 1,494мислења :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: од oктомври

Чак Норис му е роднина од страна на мушка тетка, I guess

Се вози семејство садисти во кола. Наеднаш, мајката ја пружа главата низ прозорецот и еден камион што поминува и’ ја откинува главата. Сите се смеат освен малата Ева која плаче.
Таткото ја прашува зошто плаче, а таа:
- Не успеав да видам.

Зошто Саша Матич се пријавил на емисијата „Се за љубов“?
-Зашо не го видел брат му 30 години..

Чак Норис му е роднина од страна на мушка тетка, I guess

Се вози семејство садисти во кола. Наеднаш, мајката ја пружа главата низ прозорецот и еден камион што поминува и’ ја откинува главата. Сите се смеат освен малата Ева која плаче.
Таткото ја прашува зошто плаче, а таа:
- Не успеав да видам.

Девојчето сака replay:pos2::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom