Црн Хумор

а на 1000 ?
-Пепелашка :pos:

:pos2::pos2: И после Пепелашка нема више така? доста им се ае хаха

Онтопик:
Си биле двајца војници и се враќале од војна . По пат наидувале на мртви луѓе , на еден мртовец цел со крвовови му бил испосечен и стомакот и желудникот и внатре имал јадено грав . Тогаш едниот војник му рекол на другиот:
- Леле извини ама јас сум мртов гладен морам да се наведнам и да го изедам гравов - и го изел
После другиов војник му рекол:
- Добро бе како можеше да изедеш гравов со крвови од мртовецот , како не ти е гад бе подобро ќе умрам за јадење отколку ваков грав да јадам
На другиов војник му се згадило и го повратил гравот . Тогаш другиов му рекол:
- Фала што ми го стопли - и слатко си го изел :pos2:

Се шета некоја мајка со малечко бебе и решила да застане до продавница да купи нешто. Бебето го оставила надвор пред продавницата да чека. Бебево гледа лево-десно и почнува на глас да збори:

- Мамето да и го ебам, глупача една ме остави тука сам да седам, може да се измочам, може некој да ме украде...

Во тој момент поминува некој дечко, го гледа бебево и се смее. Застанува до него и му вика:

- Абе копиљ, ти уште не знаеш да одиш и уште гомна за мајка ти јадеш.

Бебево го гледа и му вика:

- Абе дечко ти знаеш да одиш?

Дачково:

- Па нормално дека знам јас сум голем.

- Ондак оди у пичку матер!!!:toe:

Психијатар му вели на пациентот:
- Веќе сте целосно здрав. Можете слободно да си одите дома.
- Колку жално. Цела година бев Арнолд Шварценегер, а сега сум никој и ништо.:pos2:

Тато, тато... дали црните маслинки се движат?

- не бе сине...не се движат

- епа сум изел бубачка!!

Некое дете и вели на мајкаму..мамо што е наскапо на светот, а таа му вели.. атомската бомба сине...и детево и вика.. еј што сакам да ни падни една во дворот.

Што ќе се добие ако се потопи мало детенце во топла вода?

Чај од мајчина душица:pos2:

Си било едно дете ,

и Еднаш гледало низ прозор како едни деца се возат со тротинети , и ова детево

вика на мајка му : Мамо сакам да ми купеш тротинет и јас да се возам со нив !

И мајка му на ова вели : Синко , тебе не ти треба тротинет , ти си имаш инвалидска количка.

оди педофил во градинка и на некое девојче му вели:
дојди кај чичо у скут , чичо ке ти даде бомбонче
а девојчето му вели
чичо а да ти го испушам и да ми ја дадеш цела кесичка бомбони

Како се става бебе во блендер?
-Со нозете надолу за да му ги гледаш фаците што ги прави.

Некој педофил најѓа девојче. Гушка ја и ја питува: Што ти направи чичко? девојчето одговара: Ништо не ми направи. После педофилот ја бакнува, и питува: Што ти направи чичо? девојчето: ништо. Педофилот на крај ја изе*е и ја питува? Што ти анправи чичко? Девојчето му вели: Чичо се зарази со СИДА!!!

:vozbud:

Си било едно дете и комшијата го прашал:
- Дете кај е татко ти?
- Татко ми пред седум дена падна во бунарот.
- И како е сега?
- Изгледа подобро му е, престана да вика.

- Доаѓаат 3 болни од туберкулоза во болница ама немаат кревети во болницата.
Ги сместуваат во eден ходник. Болниве немаат што да прават и викаат ќе плукаат во една кофа.
Кој промаши ја пие кофата. И плукаат и ја полнат до врв. Еден од нив промашува и почнува да пие.
Пие, пие, пие... и наеднаш застанува.
- Што застана бе, го прашуваат другите двајца.
- Малку да си поџвакам...

Играат карти садист и хомосексуалец,кој победи му прави на другиот што сака.Така по ред 5-6 партии тепа хомичот и се знае што сакал,му се качува на садистот и си прави ќеиф.Арно ама дошол ред да победи садистот и го симнува хомичот у подрум,му слекува панталоните,му го фаќа алатот и му го стега на менгемето,па оксигенот и го заварил да не може да го одврти.Потоа зел еден месарски нож и почнал да го остри.Хомосексуалецот почнал целиот да се поти,го гледат садистот како го остри ножот и веќе преплашен сиот му вели:
- Абе не мислиш белким да ми го пресечеш ....?
А садистот мртов ладен:
- Не бе,сам ќе си го пресечеш,јас само ќе ја запалам куќата....

На Мајкл Џексон му успеа нешто што дури ни на Чак Норис нема шанси да му успее
Се роди како црнец умре како белец.

Оди баба на лекар и го питува:
- Докторе,кој е бе најбрз и најбезболен начин да се смоубијам,не ми се живее појќе....
- Бабо,метак право во срцето,тоа би ти кажал...
- А каде точно да пукам,да не промашам...
- Во градите директно во брадавицата...
Оди бабата дома,право вади питолот,го мести во близина на брадавицата и пука....
- Оф леле коленотооооооооооо....

Излегува мајката од куќата и го повикува нејзиниот син што си игра во дворот.
- Лео, Лео, ајде дојди, ручекот е готов.
Подоцна соседите и викаат:
- Зошто го викаш детето Лео кога тоа не се вика така.
И мајката одговара:
- Епа така нагалено го викам затоа што има леукемија!

си бил еден костур што сакал да плаши студентки... отишол на Правен, седнал до една студентка и ја штипнал за газе, оваа се свртела и почнала да вриска од страв, костурот задоволен тргнал на Економски, таму истото, си седнал до една, ја штипнал за газе оваа се свртела и пребледела сиротата од страв, од таму костурот решил да оди на Медицински, пак истото го направил, студентката се свртела ама не се исплашила, нормално и било да гледа костури... костурот малку разочаран заминал на Електро, седнал до една и пак иста стратегија... студентката се ствртела и... костурот побегнал од страв!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom