Црн Хумор

Две деца паѓаат од зграда, едното умрело а другото не. Зошто?
- Се закачило со едното око на антена.

Oтишол Дедо Мраз во етиопија и му приоѓа на едно црнче и му вика:

- Здраво чедо, што сакаш ти да ти подарам за нова година?

Црнчето: Па знаеш......јас не сум јаден речиси 1 недела....

Дедо Мраз: Еееее, да знајш - за тој шо не ручал нема поклонче...

Умрела некоја баба и отишла кај Св.Петар.
Овој и го разгледал досието...
- Ааа па вие сте била поштена цел живот,браво! За такви како вас јас исолнувам една желба.
Бабата сакала да се направи паметна па му рекла:
- Е, па ако е така би сакала да сум жива!
И овој ја пикнал во термометар!

Си било едно дете инвалид без двете нозе. Додека просело на улицата поминал некој човек, му дал пари и му кажал да си купи патики со тие пари. Детето кога го слушнало тоа се расплакало. Во тоа време поминал некој полицаец и го прашал зошто плаче. Детето му рекло што се случило и на тоа полицаецот му рекол: - Па ти шо не му удри еден шут? - Детето кога го слушнало тоа паднало во несвест. Додека бил во болницата мајка му и докторот разговарале за неговото здравје. Докторот рекол: - Добро е што го спасивме, " со едната нога беше во гроб ". Кога го слушнал тоа детето од многу мака умрело. Кога стигнал во рајот Господ му рекол: - Kaj си бе ти до сеа? Да клинкаше побрзо ке стигнаше!!

Глад во Бангладеш луѓето умираат за јадење. Едно полуживо дете се сокрило и гриза коска за да преживее. Доаѓа друго дете го гледа и му вели. Молим те брат дај малку да гризнам ке умрам од глад. НЕЕ никако нема шанси и јас сум гладен сам ке си ја изедам.Другото дете: ако ако и мојта мајка ке умре па ке видеш тогаш дали ке ти дадам јас тебе.

Си биле 20 мажи и една жена на пуст остров.
По 10 дена женава рекла не можам повеќе и умрела.
По 20 дена маживе рекле не можеме повеќе и ја закопале.
По 30 дена маживе рекле не можеме повеќе и ја откопале!

Се породила некоја жена во болница и докторот одма штом го изваде бебето, почнал да го тепа да скока над него и да го фрла во воздух. Жената возбудена и уплашена му вели:
-Докторе дали вие полудевте, ќе го загушите моето бебе!!!!
-Ма мала шега госпоѓо, бебето се роди мртво :

Што е полошо од 3 бебиња во контењер?
- Едно бебе во 3 контењери.
А што е уште полошо?
- 3 контењери во едно бебе.

Му кажуваат на мажот во болница дека жена му доживеала сообраќајка. Дежурниот лекар му вика: - Ќе преживее ама повредена и е кичмата. Ќе биде трајно и потполно парализирана... а тоа значи дека ќе мора цел живот да ја храните!

Мажот почнува да плачи и да липа.

- А нема контрола ни врз бешиката, па ќе морате да и менувате и пелени, и тоа секојдневно, по неколкупати на ден... до крајот на животот!

Мажот почнува гласно да плаче.

- Исто е и со столицата. Секој ден ќе мора миење... И тоа темелно, за да не добие некоја инфекција.

Мажот паѓа на под, се стуткува и почнува да рика од плачење.
Докторот се наведнува над него, го здрмува и утешително му вика:

- Се заебавам бе, умре!

Си било едно девојче и брцнало со рака у канта со солна киселина и и вика на мајка и мамо мамо кантава има ли дно???

4 годишно дете ја прашува својата мајка си:
Мамо, мамо.. зошто му е толку мало кулето на тато??
Мајката: Синче а ти што мислиш..зошто си толку ќопаво..???!!

Не глеам црн хумор тука....ама закон е :pos2:

Си бил некој лепрозен и отишол во прифатилиште да јаде. Позади него седел некој си слепец, а пред него седел попот. по некое време на попот почнува да му се гади и овој лепрозниов го прашува:
- Абе попе да не ти се гади од мене? Да станам да си одам?
Потоа попот му одговара:
- Не, не, седи јади си.
По некое време на попот почнало пак да му се гади и лепрозниов го прашува:
- Абе попе да не ти се гади од мене? Да станам да си одам?
И потоа попот му одговара:
- А бе не е до тебе, овој слепецов од прееска ти мацка од грбот.

На Цветко му доаѓа комшијата на гости и уште од врата зачудено го прашува:
- Цветко бе, што си го ставил бебето да спие на плакар?!
- Абе, кога паѓа од креветче не го слушам.

Што е разликата помеѓу шајка во дрво и шајка во бебешка глава?
Начинот на ковање - за дрвото е потребен чекан, а за бебето и прстот е доволен!

Синот: Мамо мамо, ја убив баба! Аиии што си направил бе, па имаме уште пола од дедо ти.
ВРВ хахахаха

Си оди некоја жена во зграда по скали и носи дете со главата надолу(го држи за нозете),ја сретнува комшивката и и вика,лелеее ти да не си несалам малце ,ке му падни капата на детето,и оваа и одговара нема гајле,му ја заковав со шајка.

Сине не ја нишај баба ти...Не се обеси за тоа! :pos2:

Дедо ми е светски рекордер у нуркање.

Пред 12 години влезе у Вардар -> сеуште му мерат.

Си било едно детенце со посебни потреби и си седело на двосед дома, така лигаво целото и си вика: „Абе што имав јас на градите? Лав?!? Нееее! Жирафа? Не бе не е ни Жирафа......мајмунче?!? Не бе не беше ни мајмунче.“ И се изнервирало и почнало по мајка му да вика: „Мамо, мамо абе што имав јас на градите?!?“

Рак бе сине аман!

Глад во Бангладеш луѓето умираат за јадење. Едно полуживо дете се сокрило и гриза коска за да преживее. Доаѓа друго дете го гледа и му вели. Молим те брат дај малку да гризнам ке умрам од глад. НЕЕ никако нема шанси и јас сум гладен сам ке си ја изедам.Другото дете: ако ако и мојта мајка ке умре па ке видеш тогаш дали ке ти дадам јас тебе.

Каков е лепрозен кога се бања?
- Како шумеча таблета

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom