Црн Хумор

-госпоѓо, дали ја сакате природата?
-Да,секак.
-тоа навистина ме чуди затоа што таа гадно се поиграла со вас!

11162355_10153428974916840_8964976185589747356_n.jpg

Летале во авион Мајкл Џексон, адвокат, доктор и три четири деца, и пилотот се јавил од кабината
- Авионот ќе се сруши а има само три падобрана.
Докторот:
- Спасете ги децата!
Адвокатот:
- Ма еби ги децата!
Мајкл Џексон:
- А има ли време?

Си бил некој тип, и се шетал со некое девојче низ шумата, а таму језиво, мрачно, магловито, и девојчево го фаќа за рака и му вика:
- Леле чичко ама е страшмо тука!
- Што мислиш мене како ми е што треба да се враќам сам!

Влав на смртна постела, одвај говорејки го прашува син му:
-Тука е мајка ти?
-Да.
-Сестра ти?
-Да тука е.
-Брат ти?
-Да тато сите сме тука.
-Епа зошто свети ламбата во другата соба?

Човек осуден на смрт седи во ќелија. Дошло времето за исполнување на пресудата. Во ќелијата влегуваат неколку непознати луѓе. Еден од нив рекол:
- Ја разгледавме жалбата за вашето дело и решивме да ве ослободиме. Осуденикот заплакал од радост, започнал со сите да се ракува.
Се јавува една жена:
- Ние од здружението за правата на човекот, поради предизвиканите морални штети ќе ви дадеме милион евра. Осуденикот полетал од радост, не знаел што да каже... Кога еден рекол:
- Го гледате ли црвеното светло? – насмевнете се на скриената камера.

Човек осуден на смрт седи во ќелија. Дошло времето за исполнување на пресудата. Во ќелијата влегуваат неколку непознати луѓе. Еден од нив рекол:
- Ја разгледавме жалбата за вашето дело и решивме да ве ослободиме. Осуденикот заплакал од радост, започнал со сите да се ракува.
Се јавува една жена:
- Ние од здружението за правата на човекот, поради предизвиканите морални штети ќе ви дадеме милион евра. Осуденикот полетал од радост, не знаел што да каже... Кога еден рекол:
- Го гледате ли црвеното светло? – насмевнете се на скриената камера.
Еден од најдобрите вицеви што ги имам чуено во оваа категорија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom