Црн или бел џигер? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilidan
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар џигер за вас :) :)

• бел џигер

Гласови: 3 6,0%
  • црн џигер

Гласови: 13 26,0%
  • Обата

Гласови: 12 24,0%
  • Ниту еден

Гласови: 22 44,0%

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Nikakov.
Bljaaaak
samata mirizba mi e odbivnaaa

de be luge kako moze da ne jadete dziger bas e super osobeno crniot

Мх мх мх... црн џигер.. кај спомнавте одма ми се пријаде :icon_lol:
Бел мислам дека неам пробано.

Ilidan напиша:
de be luge kako moze da ne jadete dziger bas e super osobeno crniot

Ти како што можеш да јадеш ние може да не јадеме-работа на вкусови--мене џигер ми е одвратен,па ако сака и плав,зелен,розев нека биде!!!

BusHav напиша:
Ти како што можеш да јадеш ние може да не јадеме-работа на вкусови--мене џигер ми е одвратен,па ако сака и плав,зелен,розев нека биде!!!

za vkusovi ne se razgovara imas pravo

Crn,dobro isprzen,so magdonos i lukce,topen kaskaval..hm..hm..meraci!!! Prsti da izlizes,vie pojma nemate be,em ne ste probale,em muabet praite.Jadete koga ke vi napravat doma,pa da vidite za sto zborime nie ustvari!! :)

Crno dzigerce na skara, mja mja mja....

ни едниот ни другиот

Буковец напиша:
Мх мх, со магденос и лукче да постои претходно во млеко да омекне, па после потпржен...по можност тоа кај Љуц да се јаде...сите ќе проијадете

lelee me pogodi,najubavo spremen dziger e na toj nacin.Ligi mi tecat....vecer ke si pravam,obaveznoo!:)

Ја вчера јадев...татко ми е специјалист за тоа...припремил се, а пред џигерот направил таратур и по 1-2 уза...мх мх мх.

Kako saka neka bide podgotven-NIKAKOV.

и двата се добри само убо да се направат. лелеле ми се пријаде

Jas glasav za "Nitu eden" bidejki ne jadam dziger.:pov:

Црн во марамица.Црн и бел јагнешки во дроб сарма.Црн и бел со црева во бакарна тава спржени со маст.За информација во Солун на пазарот црниот џигер е половина евро.Правиме список за преку синдикат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom