Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Пер, шо има везе дали е црн, дали е бел, дали е жолт. Дисплеј си е дисплеј, без разлика на бојата. Да не бидеме расисти сеа за без везе. Вака беше и со Еурокремот, коа сите се тепаа белото да го јадат само...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На некои лаптопи и F6, F2 зависи од произведителот.Fn+F6 Brightness Up
Мислам дека наведив дека ништо не се гледаПер, шо има везе дали е црн, дали е бел, дали е жолт. Дисплеј си е дисплеј, без разлика на бојата. Да не бидеме расисти сеа за без везе. Вака беше и со Еурокремот, коа сите се тепаа белото да го јадат само...
Доби ли слика?Мислам дека наведив дека ништо не се гледа
А биос ти отвара ?Мислам дека наведив дека ништо не се гледа
Најверојатно ти е блокирана матичната. Пробај да ја ресетираш. Отвори го одзади капакот од лаптопот и најди ја батеријата, таа малечката што служи за саат, датум, сетинзите да стојат меморирани и извади ја. Остави ја настрана 2-3 секунди и пак врати ја. После би требало се’ да е во ред.Вака купив лаптоп Acer Aspire 1300 и нешто екранот е црн! го приклучувам го исклучувам пак е ЦРН ако може помош околу ова!
Кај мене е F8 шо праиме сеа?Fn+F6 Brightness Up
Не играјте та*акот со чоекот ..
Друже ако си пробал да го уклучиш преку VGA(или некој друг излез за видео) на некој монитор и не ти дава слика 90% е графичкиот процесор ..
Ако имааш гаранција носи го кај што си го купил,а ако немаш немој да заглавиш да го носиш на сервис преку АМЦ
Оди директно во Скопје во САФ нека ти го средат ..
Ти се расипал фејсбукот , тркни до некој другар , од него пресними.ништо немаше во компијутерот! ни игри ништо! само фб/.