Courage the Cowardly Dog

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Гижо напиша:
Goddess of Chaos напиша:
Mesaja напиша:
Goddess of Chaos напиша:
Courage e zakon be....e takvo kuce sakam ama liljakovo da bide ne rozovo.... :P
Розево е боље.......уште така да ме спасува ко у цртанот ке биде супер куче.........

taka de samo so kaj nas nema takvi cudovista i gluposti...a da i ke go odnesam na veterinar da mu gi napravat toa zabite...

ке не спасува од терористи :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:
zavisi za so ke si go izdresiras

E ova kucevo bese ona so go davaa na Cartoon Network. Toa kuveto so se plasi mnogu?

Да бе........да го гледаш!!!
Ова е наредба!!!! :pos:

edox-COURAGE.png

Courage ми е еден од најдобрите цртани што сум ги гледал до сега.Планирам да си го тетовирам.Најдобра епизода ми е со bunny и foxy.

Mesaja напиша:
Ај, потсети ме која е оваа епизода?
Таа што трае 20минути.Нешо као bunny(или foxy,не се сеќавам која),е заробена од една кучешко гангстерска банда.Courage оди да ја спаси bunny(или foxy,не памтам ви кажав).Најбитниот момент во оваа епизода е како се фура Courage.Прати ги неговите мисли.:music3:

HCL напиша:
Таа што трае 20минути.Нешо као bunny(или foxy,не се сеќавам која),е заробена од една кучешко гангстерска банда.Courage оди да ја спаси bunny(или foxy,не памтам ви кажав).Најбитниот момент во оваа епизода е како се фура Courage.Прати ги мислите негови:music3:

Ми текна, закон епизода!

Закон цртан !
Омилен ми е!
Најјака ми е епизодата кога Мјуриел ќе ја грабне компјутерски вирус, па кариџ легнува на скенерот и се дигитализира :)))) влегува во компјутерот, лудница :)))))))))
Ако има некој снимани епизоди, нека пише !!!

Auf_Mauf напиша:
Закон цртан !
Омилен ми е!
Најјака ми е епизодата кога Мјуриел ќе ја грабне компјутерски вирус, па кариџ легнува на скенерот и се дигитализира :)))) влегува во компјутерот, лудница :)))))))))
Ако има некој снимани епизоди, нека пише !!!

закон епизода :pos:

Викендов има специално Haloween издание на Cartoon Network.....
Тоа во превод значи....Цел викенд Кариџ, Били и Менди, и Самурај Џек.....:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom