Counter-Strike vs War Craft III -Frozen trone

• Креатор на темата Креатор на темата +_Inception_+
  • Време на започнување Време на започнување

Да решиме

• Вкупно гласачи
    181
i dvete gi igram:)porano poveke kanter ama sea..GOODLIKE U DOTA:):)

Да те цитирам за тоа што си кажал на 25.07 за мене :)
Beyond godlike у Дота,просек секои 2 од 3 партии...
Иначе игрите може да се споредуваат бидејќи спаѓаат во ист жарн - Lan and online gaming.
И според мене,Дота има повеќе потенцијал да не ви здосади отколку Кантер :)

Малку недобра споредба, бидејки не може да се споредуват игри од различен жарн. Ако веке дојде до тоа, би рекол дека WarCraft 3 е подобра... многу подобра.

тука те ценам :)) едноставно во право си :) pozz.. а играш ли Warcraft (battle.net) ??? a

ostajte vie toa...daj kazete ako ima nekoja finta za da mozam da igram na battlenet serverite(samo da ne bide taa kaj so davam 70 evra za da kupam orginalka) i ako znaete nekoi drugi serveri

inaku DotA rules

Кантерот е подобра

Сум ги играл и двете но Кантер ми се допаѓа повеќе.

Дота...поинтересна е повеке пати...од проста причина шо можеш да комбинираш над 80 чоечиња со нешо повеке итеми(и итемите можеш да ги комбинираш +)...не е само б14 б43 б82 б84 б83 и фурај.
Интересно е кантер невикам не ама брзо здосадува..барем мене ми здосадува....Дота е подобро !:)

тука те ценам :)) едноставно во право си :) pozz.. а играш ли Warcraft (battle.net) ??? a

На EuroBattle играм. Немам парички во моментов да го купам BattleChest, ако го има некаде во Македонија.

Колку даваш за оригинал кључеви? Ја одамна не сум седнал да играм.

Што,ти као нешто Дота играш? :S

Лет ми си, КАНТЕР! дефинитивно иако оваа Дота е многу добра... сепак... кантер си е кантер...

Чекајте... Да не сте малку грешка? Цело време споредувате DotA i CS. Дај нема смисла... дотата си нема ништо врска со WarCraft 3. Само ја користи играта и енџинот. (Добро де... има нешто :)) Споредувајте WarCraft 3 и CS, а не DotA и CS.

Нешто пофеноменално од приказната во WC3, а и целиот свет Azeroth... нема. :) (Во светот на игрите)...(Мое мислење)

Не сме грешка.
Дота и CS се двете најиграни MP игри.

Ако идеме по твоја аналогија треба да ги споредуваме Half Life и Warcraft III, заради користените енџини

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom