Counter-Strike vs War Craft III -Frozen trone

• Креатор на темата Креатор на темата +_Inception_+
  • Време на започнување Време на започнување

Да решиме

• Вкупно гласачи
    181

+_Inception_+

Quantum
Член од
30 јануари 2005
Мислења
230
Поени од реакции
2
e ova se dvete najigrani igri vo nasava mila Makedonija:)
so mislite koja od ovie dve e podobra i koja se igra poveke?
ja mislam deka Counter Strike se igra poveke ama spored mene War Craft e bolje igrica!

War Craft ти е многу јака игра , и одлична приказна за Single Player Кампањата , ама тоа не е јаката страна , задоволителна графика , барем за 2005 година ,

најдобра страна Web , Net играње

закон , штета што бара оригинален cd-key за на Blizzard серверите :P

Не може баш да се споредуваат овие две игри.
war craft е платформа, додека counterstrike e аркадна игра.

Може само да кажеме која повеќе ви лежи на срце :lol:

Мене ми лежи war craft, ја растурив од играње :lol:

Сounterstrike сум ја играл бааги но поодамна. Кога се појави wolfenstein- enemy territory, counterstrike беше минато за мене :D

До сега имав Counter-Strike training што не подджуваше мрежно играње или играње преку интернет. Ептен ми е мерак да ја сефтосам на интернетов, па кажете ми дали има некои македонски CS сервери и како да се приклучам?

humanoid напиша:
Не може баш да се споредуваат овие две игри.
war craft е платформа, додека counterstrike e аркадна игра.

Може само да кажеме која повеќе ви лежи на срце :lol:

Мене ми лежи war craft, ја растурив од играње :lol:

Сounterstrike сум ја играл бааги но поодамна. Кога се појави wolfenstein- enemy territory, counterstrike беше минато за мене :D

Wolfenstien e mnogu jaka igrica...ja imam igrano i mrezno i single...ja imas ti igrano single?

Infected напиша:
Wolfenstien e mnogu jaka igrica...ja imam igrano i mrezno i single...ja imas ti igrano single?

Ја играв многу одамна, покасно искочи верзијата за мрежно играње. страшно добро и страшно како страшно, се ежев додека ја играв :lol:

Dajte link da slegnam toj kanter strike za igranje vo mreza.
Tuka sme celo maalo vrzeni vo mreza, da gi pravam malce devojcinja so lokni deckive.
Fala.

Counter Strike beshe syper na vremeto ali izliti epten taka da bi ja klasiral vo old time klasa na stari igri.Dodoeka WarCraft seushte si go drzi primatot za najdobra RTS Ever :D Plus da ne ja zaboravime Dota-ta koja i ja zgolemi popularnosta duplo taka da WAR CRAFT RULZ ! :D

кажате кој знае како се вика првиот дел на Warcraft

Гижо напиша:
кажате кој знае како се вика првиот дел на Warcraft
Кој ќе ја памти, тоа беше пред 10тина години :D
Мислам дека се викаше Orcs and Humans, но не ме земај за сигурно.

Пред некој ден бев кај пријател на гости, ја игра World of Warcraft, се испопалив и може ќе ја купам. Играта нема крај, можеш да бираш и да бидеш што сакаш, да бидеш магионичар, да бидеш ковач и да продаваш оружје...Апсолутно се!
Во многу се разликува од останатите мултиплеер игри.

Кој се интерсира како изгледа, нека погледне овде : http://www.blizzard.com/wow/movies

humanoid напиша:
Пред некој ден бев кај пријател на гости, ја игра World of Warcraft, се испопалив и може ќе ја купам. Играта нема крај, можеш да бираш и да бидеш што сакаш, да бидеш магионичар, да бидеш ковач и да продаваш оружје...Апсолутно се!
Во многу се разликува од останатите мултиплеер игри.

Кој се интерсира како изгледа, нека погледне овде : http://www.blizzard.com/wow/movies

Само во мултиплеер може да се игра?

Frozen throne и таа другата Reign .... не ми текнува како беше, се само patch за Warcraft III?

сакам да ја даунлоадирам тројката, ама многу е голема, треба да се изначекам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom