Counter-Strike Steam верзија

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ти тоа многу сигурен?.....Инаку WCG квалификациите се играат online на Steam сервери и шо ти ке идеш на WCG со чит:uvo::uvo: поздрав
Провери ги твоите извори пак.

Red

41M847
Член од
10 јуни 2007
Мислења
388
Поени од реакции
6
Ти тоа многу сигурен?.....Инаку WCG квалификациите се играат online на Steam сервери и шо ти ке идеш на WCG со чит:uvo::uvo: поздрав
Кај нас не се игра со стим доколку се играше едвај 10 тима ќе беа така да не треси зелени а за другите држави како шведска,данска,германија итн...за нив да :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
Momci cs Steam e orginal cs verzija na koja mozes da igras na legalni serveri. Site ovie balkanski serveri na koi igrate se krakuvani, pachuvani, so eden zbor ne legalni. Steamot vi ovozmozuva igranje na bilo koj online server koj e zastiten od sekakov vid na cheat. Dokolku i nekoj uspee da ufrli cit preku steam accountot ke mu bide baniran, istoto se slucuva i za nesoodvetno odnnaesuvanje na steam serverite, zci istite baraat fer igra kako i disciplina. Steam cs1.6 vi ovozmozuva olesneto igranje, sobiranje mix za 5on5, bedejki ima iljadnici steam serveri i player raspolozeni za cw.
Jas imam na steam kreirano prvo makedonsko steam communit koe broi nad 130 igraci i tezi kon zgolemuvanje. Sekoj od vas e dobredojden vo grupata.
Eve malo preview na steam grupata:

Linkot do macedonia cs crew:
http://steamcommunity.com/groups/mkd-cs-crew

Linkot do mojot steam acc:
http://steamcommunity.com/id/Arkan_Insomnia

Ako vi treba steam, mozete da mi se obratite... ke vi pomognam vo nabavkata na istiot bidejki mislam deka e nedostapen za kupuvanje vo Makedonija.

Poz

Член од
7 април 2007
Мислења
21
Поени од реакции
0
Единствена предност на Стим верзијата е што нема читери... и да сакаш да уклучиш чит играта детектира и се гаси самата. Инаку кантер си е кантер била Стим или Нон-Стим верзија.
абе не трескај немало читери туку кога имаш стим опасно е да си читер оти може бан да ти стави на стимот а не на ип разбираш и оди сликај се на тој сервер и на друг и на трет и џабе ти е стимот кога секаде ке те банират

jas imam steam i top e...to ti e Cs original :nesum:
хехе оригинал абе шо ни фали на нон стим иста е играта ист е енџинот е шо е оригинал ај објасни само шо е нашава бесплатана тоа изледа недостаток и е:toe:

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
kupuvaf steam od arkan od insomnia nicee :smir:

trickster

Remember the name …
Член од
19 август 2007
Мислења
452
Поени од реакции
14
[Jas imam na steam kreirano prvo makedonsko steam communit koe broi nad 130 igraci i tezi kon zgolemuvanje. Sekoj od vas e dobredojden vo grupata.

Druze nekako na slikata pisuva deka ima 22 members :pos2: :tapp:

ali nema veze ako igras za zabava na kvaliteten server nema potreba od steam barem toa e moe mislenje

Член од
19 април 2008
Мислења
154
Поени од реакции
2
Steam Group

Macedonia CS crew (mkdcs)

Macedonian CS Gamers

Since March 3, 2008

133 Members :helou:

Член од
11 март 2008
Мислења
144
Поени од реакции
60
[Jas imam na steam kreirano prvo makedonsko steam communit koe broi nad 130 igraci i tezi kon zgolemuvanje. Sekoj od vas e dobredojden vo grupata.

Druze nekako na slikata pisuva deka ima 22 members :pos2: :tapp:

ali nema veze ako igras za zabava na kvaliteten server nema potreba od steam barem toa e moe mislenje

Kaj nas kvaliteten server e samo max . I ima mnogu malce lujdze koi se spremni za cw vo sekoe vreme . Zatoa na mirz imas 24/7 lujdze sekogas spremni za mix . Kupete nema da zgresite :D

абе не трескај немало читери туку кога имаш стим опасно е да си читер оти може бан да ти стави на стимот а не на ип разбираш и оди сликај се на тој сервер и на друг и на трет и џабе ти е стимот кога секаде ке те банират

хехе оригинал абе шо ни фали на нон стим иста е играта ист е енџинот е шо е оригинал ај објасни само шо е нашава бесплатана тоа изледа недостаток и е:toe:
Aj vlezi ti od non steam na nekoj svedski server na primer. od stranskite eventualno na srpski mozis da igras. zato koj ne znaj neka ne kazuva :S

Член од
7 март 2008
Мислења
78
Поени од реакции
0
da de sum zgresil u pisuvanje

btw kako da vlezam u grupata taa kaj so e arkan???

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Преку Steam Community.

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Ако си про играч играј на стим, ако си нуб играј на нон стим!:smir::helou:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Ако си про играч играј на стим, ако си нуб играј на нон стим!:smir::helou:
Ако си Трол, кути и седи мирен, не говори глупости. Се зависи од местото и серверот каде се игра.

HoRRoRMaN

Beyond Perfect ~Divinity!
Член од
7 декември 2005
Мислења
526
Поени од реакции
2
еве за пример јас имам стим веќе доста долго време...читери има далеку помалку од нон-стим серверите(во мое мислење) а друга добра предност е што не си ограничен на сервери....друга предност е тренинзите со pcw на мирц...(mIRC Network:Quakenet ,channels: #2on2,#3on3,#4on4,#5on5,#pcw,#highskilled.pcw)

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
I jas si zedov Steam ali deka imam sranje PC fps mi e 15 taka da ako imate slab pc i graficka ne zemajte

Kajgana Shop

На врв Bottom