Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Пропадна серверот, ајде влагајте вака ако продолжи ќе треба да се гаси озбилно...

Јас сериозно размислувам да го има уште месецов, нема логика да го плаќам за 2-3ца што играат навечер саат-два.

Толку е изгледа нема интерес веќе, може да се гаси серверот

1.png

да не кочи на пентиумов :icon_lol:

Абе колку имаше загреани за да купат сервер и да го бустаат :ROFLMAO: Кај сте сега педерчиња :icon_lol:
Јас не можам да играм, мајка ми веќе не ме остава. Лошо влијаело на мене :(

Ако има заинтересирани да се направи еден паблик сервер со бустање и така да се тера. Кога ќе можиме ќе влегуваме. Мада сега со фудбалите никој нема да игра
Автоматски споено мислење:

Јас сериозно размислувам да го има уште месецов, нема логика да го плаќам за 2-3ца што играат навечер саат-два.
Чекај сега за третиот бран ќе се наполни :pos:

Ако сакате до 30 ти да закажеме еднаш во неделата еден термин и да бидеме сите, таман уште два термини до крајот на месецот да се испратиме како што треба :)

Јас мислев ќе има играчка во недела вечерта али немаше никој :)

како сакате да имате сервер коа си го приватизиравте?
обичен hlds сервер можевте да си напраите и да си имате таму геј парти.
девојчево ви плаќа 3 месеци сервер не ви текна да проверите колку пари е и дека сите 15 души што констатно игравте ако даевте по 30 денари у месецот ќе имавте север.
кикавте луѓе зашо немале таг (кгн) иако на тоа тие не се согласиле туку вие интерно сте си се договориле.
баниравте луѓе шо коа играле кантер вие сте праеле со гзот осмици у песок пошо ви го истураа мозокот на секоја мапа.
ако имате по 12ипол години е ок, ако не, за греота сте.

Последно уредено:
Ќе играте вечер ?
Барем над 10 души да се собереме...

И Розе, брат ако има уше заинтересирано за да се земе сервер и да се праи паблик кажете да се договориме...

За вечер има ли заинтересираност да се пуца?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom