Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Провери си пинг колку ти е на интернетот може да ти крева ако си на вифи. Мене од 20 на 400 ми се креваше на две секунди и пак паѓаше, ама со кабелче е ок.
Не бе пингот ти викам од 20-30 си тера... на кабел сум.... али финтата е со замрзнуе(закочуе)(залагира) како да кажам и пушта за некоја секунда две... тоа е проблемот... фпсто си тера 90-100 нит доле нит горе...

Не бе пингот ти викам од 20-30 си тера... на кабел сум.... али финтата е со замрзнуе(закочуе)(залагира) како да кажам и пушта за некоја секунда две... тоа е проблемот... фпсто си тера 90-100 нит доле нит горе...
Пробај вака, пиши cmd во search и стисни ентер, после во cmd напиши ping google.com -t и види како е

Пробај вака, пиши cmd во search и стисни ентер, после во cmd напиши ping google.com -t и види како е
3jEor0A.png

Ахххх 10,9,10,11,8ms што е убаво на очи заразлика од ова :(

Eo1LeFW.jpg

Здраво на сите,

започнав да играм CS:GO пред неколку дена на Steam, па имам неколку прашања..
1.Добив кутија која што гледам се отвора со клуч кој што чини 2.20 евра..Дали има шанси да ми се падне при играње таков клуч или мора да се купи?
2.Дали може рандом да ми дропне некое оружје на крај на партија или само кутија ?
3.Што е разликата помеѓу Casual и Competitive (зборам разлика во XP,drops нешто такво)

Ви благодарам :)

Да, се паѓаат кутии како drops кога играш ама клучеви не, нив мора да ги купиш.
Рандом се паѓаат и оружја на крај на партија, може да се деси да се падне некое поскапо но воглавном се паѓаат безвредни скинчиња што вредат 0.01е :D
Кежуал дава помалце ХП и можеш кога сакаш да ливнеш и играш опуштено, комптетиве кога почнеш несмееш да ливнеш или ќе јадеш бан, а комптетиве дава повеќе ХП и поголема шанса за дроп.

Да се пофалам и јас малку :) . За 2 ипол месеци стигнав од Silver 3 до MG 1. Не е многу, но сепак е каков таков напредок од безглаво пукање.

bhop колку е интересно :love: Се потсетив на старите CS денови :D

@MackO Вчера ми беше првпат да ја играм и упалам CS:GO, и играв на неколку b-hop сервери, од кои повеќето беа ептен лесни, кадешто можеш да достигнеш брзина преку 500-600 и повеќе. Играв на потежок сервер со макс брзина околу 300 мислам беше, да бидам искрен не ми текнува точно ама идев многу поспоро за разлика од претходните лесни сервери. Изгледа има врска тоа со tick, иако не знам што точно е тоа.

Али поентата ми е дека, сега за сега не ми е ич тешко затоа што со години се имам оставено bhop и deathrun мапи на CS 1.6 :D

Ја до сеа иам две евра од дропови. Уште еден месец и парите ми се врнани. Плус повеќе експириенс плус кул значка. :)

Вреди да се купи Operation Wildfire Pass? Има поголема шанса за добар дроп или не?
Има шанса, е сеа дали ти имаш среќа е друго. :D

Coin holders will also exclusively get weapon drops from the Operation drop list, which consists of the Cobblestone, Overpass, Cache, Gods and Monsters, Chop Shop, and Rising Sun collections.
Еве од кои колекции дава дропови.

Нa csgostash.com можеш да си ги провериш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom